Powered By Blogger

lördag 15 maj 2010

Grå eller vit – vad tycker ni?

Först var det nära att det inte blev något butiksbesök för mig i dag. För regnet vräkte ner och efter att ha kommit hem genomblöt och med två minst lika vattendränkta och framförallt fruktansvärt sura hundar – de hatar regn – så bestämde jag mig för att stanna inne.

Men så passerade någon timme och i takt med att jag var riktigt väggklättrarrastlös så gav regnet till slut upp.
Eftersom jag ändå behövde handla lite mat så tänkte jag vad fan, lite kul ska man väl få passa på att ha när man ändå är gräsänka…

Jag hittade det jag dregglar (nästan) allra mest efter just nu. Inte bara i färgen jag spanat in, för samma plagg i en annan kulör hängde sidan om.
Ryckte med mig båda två in i provrummet. Och blev störtförälskad. I båda! Såklart!
Varför ska det vara enkelt…

Upp med mobilen för att föreviga och låta er tycka. Och så var mobilen död!
Det går liksom inte så bra för mig just nu… :o)
Fast eftersom jag ändå gärna tacksamt tar emot era åsikter så avslöjar jag vad jag pratar om genom produktbilderna istället:



Grå eller vit – vad tycker ni? Vilken är mest användbar? Vilken tror ni hade passat mig bäst?...

För nix, ingen av dem fick följa med hem. I dag. Tanken är att en av dem ska bli min egen födelsedagspresent till mig själv.
Jag köper alltid sådana eftersom det är ett klockrent skäl som ingen ifrågasätter. Och man får vad man vill ha utan minsta tillstymmelse till dåligt samvete. Jag kan vara smart när jag vill… :o)

Anledningen till att jag kommer på att jag vill ha just en wigwam så här sent beror på att jag inte var helt överens med min rosa voile från början.
Men känslorna har växt fram och när jag hade den på mig i torsdags så slog en smygande förälskelse ut i full kärleksblom.

Nu ska jag passa på att ta ut vovvarna innan regnet invaderar igen, för det hänger i luften…
Men jag återkommer med en dagensbild lite senare. Kram!

12 kommentarer:

  1. Svårt val med fina wigwam men det lutar åt den grå för den är riktigt fin i färgen!;)
    Men vilken du än väljer så kommer du att få till det så där bra som bara du kan=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  2. Du blir döläcker i vilken som men eftersom du ska ha en rostunika så kör på den grå:D
    Fin till skinnjacka- bara för jag tänker mig det så hahaha

    kramar

    SvaraRadera
  3. Du är snygg i det mesta honey!!!
    Miss u, puss...

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Jag har försökt blåsa lite sol och värme ner till er :D

    Jag har ju båda, den gråa och den vita ( + en i lite powder). Jag tycker väldigt mycket om båda färger, men... jag har inte använt den gråa ännu. För mig känns den mer som en vintertunika, vet inte varför. Men den vita, den är härlig nu när det är varmt och solen skiner. Den är en riktig sommartunika. Jag föreslår, att du ska ha båda, en för sommar och en för vinter. ( Fråga inte, vad den i lite powder är för ;-) Den är en mellanårstidtunika....)

    Du passar väldigt fint i båda färger, och båda är snygga med din skinjacka, och med den nya jackan. Du har så fina färger i dig själv!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker den vita till dig. Jackan i föregående inlägg är ju en klockren Josanne-jacka! Finns inga tvivel whatsoever om att den blir bra! Kram syster-yster

    SvaraRadera
  6. Båda! :) Du kommer se super snygg ut i båda!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Båda är fina men jag fastnade själv för den grå när jag såg den (har dock ej köpt den) så jag röstar för den. Underbar grå färg!

    kram

    SvaraRadera
  8. helt klart grå....mer praktisk, men det är MIN personliga åsikt. Tycker nog den vita passar dig bättre, där broderierna är lite färgstarkare vilket passar dig! Och den vita passar ju till alla kulörer du har i din garderob=) SÅ den vita till dig!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Den grå tror jag kommer att passa dig jättebra! Vita känns lite tråkig. Gillar normalt sett vitt, vitt, vitt men denna gör sig bättre i färg tycker jag! KRAM!

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Tack för mail idag! Själv så har jag den grå, tycker så mycket om färgen annars tänkte jag dela med mig ett litet tips. Hundar brukar vara bra på det där med presenter! Joho, det brukar alltid finnas någonting under granen och till födelsedagen
    "Till matte från Otto" står det på paketen och han misslyckas aldrig.

    Med vänliga hälsningar från Eva Solid

    SvaraRadera
  11. Alltså nu skall du få min något luddiga åsikt.. Tycker den vita är snyggare... Men använder den grå mer.. Varför... Inte en jävla aning... hahaha :D Sorry men så är det :D Så jag säger nog faktiskt grått :S Ja vad skall jag säga.. Får la skylla på att jag är blond eller nått ;) Kram

    SvaraRadera
  12. Båda färgerna är underbara och kommer att passa dig, men...Ta den vita!!! Den är snyggast, annars kommer du alltid att vilja ha den också... Jag har en vit och en i pink, Använder den i pink mest, men älskar den i vitt mest...

    SvaraRadera