Powered By Blogger

torsdag 27 maj 2010

London calling!

Någon måste ha satt klockan på rejäl snabbspolning igår för jag hann precis ingenting. Mer än att jobba klart det jag skulle (visserligen i segtempo eftersom hjärnan inte riktigt vill med mig just nu) och dumpa in sakerna på kontoret.
Sedan var jag stendeckad och hux flux var det natt. Utan att jag fått packat eller fixat det minsta.

Har ett par timmar på mig nu tack och lov. Till att fixa iordning mig själv, hemmet (eftersom det ska bo folk här hos katterna vill man inte lämna en misär efter sig…) och en impulspackning.
Det handlar ju bara om fyra dagar och det värsta som kan hända är att man glömmer något så man får köpa nytt. Ack och ve att få påfyllning i garderoben,,, ;o)

På tal om det så halkade jag och Annelie i vår mailkontakt in på ett plagg jag Traderade hem av henne för ett drygt år sedan.
Vi försökte bena ut i vilket det kunde vara och jag tror vi lyckats lösa gåtan.
Nu hittade jag inte det plagget innan jag skulle ut igår men däremot hittade jag några andra undanstoppade godbitar från äldre kollektioner. Den här tunikan till exempel:


Den fick mig att inse att jag är väldigt mycket av en periodare. För den här slet jag nästan ut i min iver att ha den på hela tiden förra sommaren. Sedan har den blivit liggande.
Men när jag fick den på mig igår så kände jag att tiden har återvänt för att den ska få komma ut och andas stadsluft igen.
Och jag tror det är därför jag har så svårt att sälja mina Mollysar. För de som inte används under en period kan mycket väl få revansch senare. Det har hänt ett antal gånger.

Jag tvivlar på att jag hinner något mer bloggeriande innan vi åker. Och jag vet inte om jag tar med min laptop, bestämmer det i sista sekund när jag märker hur mycket annat vi har att släpa på.
Har kollat med hotellet, ingen dator där att låna men man kan köpa Internetuppkoppling till egen dator, inte det billigaste men någon timme här och där kan jag kosta på mig i så fall... Så antingen hör ni av mig från London eller så ses vi på söndagkväll/måndagmorgon istället.

Åsa J – jag har tyvärr inte hunnit maila dig igen men jag har inte glömt dig och hinner jag inte innan så hör du av mig på måndag.

Sköt om er allihopa! Kram!

5 kommentarer:

  1. Godmorgon!
    Är också periodare när det gäller mollysar..använts flitigt ett tag för sedan bli hängandes. Den du har på dig nu är från kollektionen vi "pratade om", superfin!!
    Slopa datorn, annars blir den ett stressmoment..eller!
    Ha en underbar resa o njut av ledigheten!!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Ha det så himla bra nu! Koppla av, och håller med Anneli, skit i datorn! Ta en massa kort i stället och visa oss sen. Missa inte China town! Kram!!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Just det, glöm datorn hemma och ha det nu så bra!

    Hälsningar Eva Solid

    SvaraRadera
  4. Önskar er en trevlig resa!!
    Japp periodare här med, något känns helrätt o används hela tiden för att sen bli liggande och sen fram igen=)

    Ha det bra nu!!
    Kram

    SvaraRadera