Powered By Blogger

söndag 9 maj 2010

Maken listar sina fem favoriter

Katinka hade ett roligt inlägg i fredags, ”Om sambon fick välja”, ni hittar det här.
Trots att jag tror mig ha hyfsad koll på vad maken gillar så lät jag honom lista sina fem favoriter ur de plagg som kvalat in i min garderob.

Om inte annat kan det vara bra att veta vad man ska slå till på nästa gång shoppingsuget blir övermäktigt men plånboken är tom. För satsar man då på något han gillar så är ju chansen betydligt större att han bidrar med en slant eller två...

På plats nummer 5:
Artology silk dress

Ett val som faktiskt förvånade mig en hel del. Känns inte som den skulle vara något som faller honom i smaken. Lite för snäll trodde jag. Men fel av mig alltså.

Plats 4:

Prairie short strap dress

En nykomling i min ägo som redan hunnit yngla av sig och blivit två. En i almost black och en i white. Båda färgerna ingår i makens fjärdeval. Vilket kanske även en grön skulle göra… för som jag vill ha den i den färgen också…

Plats 3
Livingloving dress

Den här har han köpt åt mig, tur då att jag lyckas vara så snygg i den att den slog sig in på bronsplats. En röd står grymt högt upp på min önskelista. Och den dagen den kommer på bra rea, vi pratar 40-50 procent så kommer jag att slå till. Vet en till som resonerar likadant, så Linda, vi kan ju kanske hjälpa varandra att hålla koll på reafronten?

Plats 2

X-stiches

Även här handlar det om delad placering. Jag har tre stycken och alla kvalar in eftersom det handlar om modell före någon speciell färgsättning. Den han gillar allra bäst är dock den rosalila på bilden här. Hade han fått välja hade jag haft fler. Och inte mig emot ;o)


Plats 1
Wrapar

Av alla olika sorter och slag. För även här är det själva prototypen som gör att den här typen av plagg får hans guldmedalj. Främst av en enda anledning, som även sätter standarden för hela hans favoritlista.

För när jag bad honom motivera sina val fick jag en enda mening som svar, nämligen den här; ”det är ju bara att kolla vilka plagg som har snyggast och mest urringning”.
Så var det med det alltså!

Vilka är era respektives favoritplagg?

6 kommentarer:

  1. Min käre man tyckte att förklaringen var ett helt sunt och självklart resonemang;) Ja, vi får hjälpas åt att hålla ögonen öppna efter Livingloving på rea sen. Kan tänka mig den i "din" färg med. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju en bra förklaring :-)
    Kan bara hålla med om att plagg med urringning är snyggast (och faller mig mer i smaken än tex rundhalsat.)

    SvaraRadera
  3. Vad skoj att se vad maken din gillar. Ska ta och fråga min tror jag. Se om han har koll på vad jag egentligen har i garderoben. :D
    Kram

    SvaraRadera
  4. Bra val han har gjort tycker jag!;)
    Håller med om det där med urringning...blir ofta snyggt!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  5. Hihi! vilken rolig lista!
    Vet inte riktigt *tänker efter* men jag tror han gillar mig i mina siden wraps?
    Han tycker nog det mesta är snyggt men han HATAR min bruna Mrs Rogers beach coat och mina haremsbyxor iaf hihihi!

    Ja han är ju för go din man, köper massa mollysar och dessutom rangordnar! sweet!


    KRAM

    SvaraRadera
  6. Bra förklaring till sina val :)

    SvaraRadera