Powered By Blogger

lördag 15 maj 2010

Farligt med hårdbevakning

Farligt är väl egentligen en överdrift för det är ju inte så att det hux flux hoppar in utsvultna lejon genom fönstret bara för att man har Tradera under hårdbevakning.
Däremot är det en riktigt stenhård påfrestning på karaktären. För det dyker ju ständigt upp nya vill-ha-objekt.

Flera gånger har jag varit så nära att klicka. Men eftersom det är rostunikan jag har framför ögonen - Nix, jag har INTE släppt den! - och eftersom jag saknar ett kassaskåp fyllt med sedelbuntar så har jag avstått.
Och känt mig hur nöjd och stolt som helst över mig själv.

Tills i torsdags. Då fanns helt enkelt ingen återvändo när den här dök upp med köp-nu pris:



Bilderna är lånade av säljaren.

Antingen är jackan precis så supercool som jag hoppas. Eller så är den hur fel som helst på mig. Återstår att se men spännande är det.
Någon som har den?

Mindre spännande kommer den här helgen att bli. Maken är på Oslo Tattoo Convention och jobbar och inte för att jag inte klarar av att göra saker själv men jag behöver jobba och känner samtidigt för lite småfix i hemmets lugna vrå så jag kommer att hålla mig här i min ensamhet till största delen.

Däremot är jag ganska sugen på att gå till en av de lokala Mollybutikerna och kolla efter ett plagg som har limmat sig fast på min hjärna sedan några dagar tillbaka.
Vet att det fanns där tidigare och om det finns kvar i min storlek så tänkte jag prova. För att kanske köpa till mig själv i födelsedagspresent när nästa lön landar på kontot.
Vi får väl se om jag ”vågar”. För som ni kanske fattat vid det här laget så kan bara prova hur lätt som helst sluta med en kasse som vandrar med mig hem.
Vad ska ni göra i helgen?

Ses senare! Kram!

 

8 kommentarer:

  1. Den är skitsnygg tycker jag!! Bra kap! *avis* Har inte Dr Molly en sån militärgrön??

    Anyways, superfin och kul med en gammal goding som inte var o varannan har=)

    KRAM o ha en fin dag!

    Ps. Fick du till det med din 9th sweater eller=)?! Du vet vart jag finns annars, haha!

    SvaraRadera
  2. Åh det står ju ditt namn på den! Så cool!!!! :)
    Nu måste jag sätta fart och handla och fixa inför kalaset ikväll.
    Såg ditt mail - du är ju för söt! Svarar sen när jag har mer tid.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Såg den också på T, och tänkte att den är jättesnygg. Va cool, att det var du som köpte den, nu kan jag se mera bilder av jackan på dig.

    Bra köp, igen. Ha en trevlig dag! Här är mycket varmt +27 grader - i Finland!

    SvaraRadera
  4. Filippa: Det kan du ha rätt i att snygga doktorn har en sådan. Den hon skulle ha till sin "Helena Christensen goes småbarnsmamma outfit"... Vet hur avis jag blev när hon visade den... Hade inte en tanke på att det kunde vara samma, nu blev jag ju ännu mer spänd och nyfiken på jackan...
    9th har inte riktigt hunnit leta nya kompisar men om den inte skulle hitta några och vill vandra vidare så är du först på tur att adoptera! Ha en bra dag! Kram!

    Jeanette: INGEN stress med att svara på mail. Du vet ju hur värdelös jag är på att svara snabbt! Stort grattis till Plutten. Hoppas ni får en riktigt bra dag! Och hoppas att det regnar lite mindre hos er. Här fullkomligt vräker det ner. Konstant. :o( Kram!

    Tarleena: Här vräker det ner regn och är runt 10 grader. :o( Jag vill också ha sommar... Nu!...
    Ja jag har ju en bild i huvudet av hur jackan ska se ut på mig. Och vad jag ska ha till den så hoppas hoppas och då kommer det såklart bilder! Kram!

    SvaraRadera
  5. Hei, så morsomt å se denne modellen. Har den selv i brun buffalo nappa. Kjøpte den brukt på finn.no. Har aldri sett den hverken på bilder eller irl.

    Sissel

    SvaraRadera
  6. Hihi tack snälla du. Ibland får man vara lite fräck om man vill ha något=) Såg min chans när du sa att du inte kände dig helt bekväm!
    Japp, jackan är ett kul kap! Ska bli kul att se den på.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Sissel: den bruna i nappa såg jag på Tradera nyligen. Vill ha men hade inte råd... SÅ fantastiskt snygg!!! Grattis till att du har den! Verkligen avundsjuk! Kram!

    Filippa: haha… fräckhet är bra, framför allt när det handlar om Mollysar! Vill INTE ge dig några förhoppningar bara för chansen att den får stanna är 99%, i alla fall tills jag hittar den i annan färg. Och kanske inte ens då... Men om mina Mollysar ska flytta så ser jag helst att de hamnar i händer på fina och kända adoptionsföräldrar. :o)Kram!

    SvaraRadera
  8. Filippa: glömde ju en viktig detalj, den här; och du ÄR en sådan redan på förhand ytterst godkänd person!!!

    SvaraRadera