Powered By Blogger

söndag 9 maj 2010

Gårdagens & ett ännu tidigare klick

Jag var sjukligt trött och somnade innan jag hann lägga ut gårdagens utlovade outfitbild. Den utan vidare tanke på utseende utan som sattes ihop i ett försök att slippa frysa.
Ett försök som misslyckades men i alla fall. Så här såg jag ut:


När jag avslöjade Traderaklick igår så var det en som inte kom med. Ett tidigare klick som visade sig tillhöra en annan Mollybloggerska. Den är skickad och jag hade hoppats på att få den i fredags. Förhoppningsvis uppenbarar den sig i morgon istället.
Och den lär komma väl till pass så här i svinkalla majtider.


9th sweater, dark powder

Nu ska jag ta tag i lite jobb. Har tidigare deadline nästa vecka eftersom torsdag är en röd dag så då får helgledigheten ge vika en smula.

Ska försöka hitta på något lite senare i dag så det inte bara blir jobb. Vad vet vi inte än, kan stanna vid en långpromenad med hundarna. Vilket är ganska okej trots att det är lika gråmulet och trist i dag som i går.

Önskar alla en bra söndag! Vi ses sen! Kram!

11 kommentarer:

  1. Grattis till 9th sweater, dark powder. Jag har den också och den är så fin och figursmickrande. Känner mig alltid så fin i den.
    Kram till dig och dina gosiga djur
    M

    SvaraRadera
  2. M: Kul att höra! Jag har aldrig sett den irl, bara på bilder, mest då i andra bloggar. Och den ser så fin ut på andra så jag har blivit lite förälskad i den på avstånd så att säga. Får väl se om det håller i sig när jag får hem den. Hoppas hoppas...
    Både djuren och jag skickar en stor kram tillbaka till dig!

    SvaraRadera
  3. Snyggaste Josanne!

    Va avis jag blir! Vill med ha en sån. Den är mycket användbar!

    Kraaam

    SvaraRadera
  4. Tina: ja du är ju en av anledningarna till att jag klickade hem du. För du är så himlens snygg i din i chalk! Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. JA, har du blivit med 9th Sweater!! Jag älskar mina har både chalk och en ljusrosa, med gråaband och tofsar. Den i chalk köpte jag på Köp-nu och den rosa la jag ett maxbud som jag höjde allt eftersom, jag skulle bara ha den tröjan!!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Sötaste! Tack så mycket. Nu växte jag flera cm.
    Masssssa kramar

    SvaraRadera
  7. Christina: Förstår dig den rosa är absolut en måste-ha. Jag håller ögonen öppna efter den jämt och skulle den dyka upp så kommer jag förmodligen att göra precis som du! Chalken är också riktigt fin. Är dark powder lika fin på mig som jag hoppas så blir det jakt av stora mått. :o) Kram!

    Tina: Vad bra, det tycker jag du ska göra snygging! Kram!

    SvaraRadera
  8. Halloj!

    du, skynda dig att ringa på mån kl 10 när Sara öppnar så finns säkert klänningen kvar! De skickar gärna, det vet jag! Tel: 0243-189 68

    KRAM!

    SvaraRadera
  9. Du har ju en jäkla förmåga att springa på bra saker på T! Vill oxå ha en 9th! Kram

    SvaraRadera
  10. Evalena: tusen miljoner tack!!! Det ska jag absolut göra! Kram!

    Linda: du är inte helt ogrym på på T-shopping själv gumman! Tycker du lyckas kapa hem en massa snyggingar mest hela tiden! Kram!

    SvaraRadera
  11. En sådan här ropade jag in idag fast i chalk. Jag har letat och letat efter dark powder och även blush men ingen av dessa har jag sett på Tradera. Så jag tänkte att då får det bli en chalk i alla fall. Om du ser någon i st 4 hojta gärna till.

    SvaraRadera