Powered By Blogger

torsdag 20 maj 2010

Jag skippar dåligt samvete

Så föll det sig så att jag har varit frånvarande här någon dag igen. Och det lär knappast vara sista gången som verkligheten kräver rubbet av tid och energi.

Bara att acceptera. För jag har nämligen bestämt mig för att det inte är något jag kommer att ha dåligt samvete för. Vad är det för nytta med det liksom?
Dåligt samvete skriver inga inlägg åt mig, dåligt samvete hjälper inte till att kommentera hos my beloved Mollysystrar.
Så om dåligt samvete struntar i mig, så struntar jag precis lika frankt i dåligt samvete…

Vad har då hänt sedan jag visade mig i Blogglandia senast?
Både riktigt jobbiga grejer – som jag helt tänker lämna åt sidan här… och betydligt trevligare inslag i form av till exempel paket.




Innehållande The jacka! Som jag är så löjligt lycklig över!

En jacka, i två paket… hmmm…
Nej ärmarna kom inte för sig. I det lilla paketet fann jag en hjärtformad chokladklubba och en liten spegel inramad av en fjäril. Som den underbara säljaren hade skickat med. Vi har haft en hel del mailkontakt och jag bara måste lyfta fram henne som Traderas absolut bästa och gulligast säljare. Hennes alias är ”jag vill ha sol”.

Utan att veta om det har hon spridit extremt mycket glädje under skitjobbiga dagar. Vilket även min underbara halvsyster Linda gjort med ett mail. Tusen tack fantastiska ni!

På tal om jackan så tog jag en supersnabb provbild, utan tanke på vad jag hade under, det fick helt enkelt bli vad jag redan hade på mig.
Försökte även plåta ryggen men de bilderna blev så suddiga att de förpassades till papperskorgen.
Men här får ni i alla fall en hastig blick av hur den sitter på:



Någon som har förslag på vad den skulle passa till? Jag själv någon liten idé men det är alltid kul att få era briljanta åsikter också. :o)

Nu är det så här att jag även har en bild tagen på dagens stass. Men jag har inte hunnit ladda ner den från kamera till dator än. Och eftersom jag tänkte vara snälla frugan och dra igång matlagningen innan maken är hemma, så han slipper för första gången den här veckan, så hinner jag inte fixa det just nu.

Får bli senare ikväll eller troligast, som ett iefterhandsinlägg imorgonbitti.
See you! Kram!

9 kommentarer:

  1. Fy fan vad du är snygg i denna jacka! Finns massor snyggt i din garderob att matcha till den. Kul att den blev så bra:) Du har helt rätt i att inte ha dåligt samvete med bloggerierna, du skriver när du kan. Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. åååå så fin, den var verkligen perfekt på dig! Kul med ditt fynd=)

    Kram!
    ps skippa det dåliga samvetet, livet går före bloggvärlden=)!

    SvaraRadera
  3. Nix inget dåligt samvete!!! Bloggen är din att göra med, precis vad du vill.

    Så läcker du är- önskar jag hade en bråkdel men så är jag något äldre..

    SvaraRadera
  4. Glömde att tacka för tipset förresten!

    SvaraRadera
  5. oh den jackan har jag också fast grön! Ett av mina allra första OM-inköp. Kan det ha varit våren -05? Visst är texten på ryggen underbar!!! Kramar till dig och hoppas du snart får lite lugn och ro!

    SvaraRadera
  6. Oj oj, jackan år ju så fin! Och passar perfekt till dig! Den ser ut mycket finare än den var i produktbilden i Tradera. ett riktigt fynd. Du har ju hur mycket som helst att kompisera med jackan, eller om inte... då uppmanar jag dig att tänka på att skaffa t.ex. en livingloving dress i rouge med jackan. ( Nu skojar jag, vill inte att du skaffar dig en dålig samvete... och du har faktiskt mycket fint i ditt klädesskåp. )

    Om man tjänar pengar själv, och tar hand om sin ekonomi, betala sina räkningar och har mat i bordet, då behöver man inte ha en dålig samvete om en vill skaffa sig vackra kläder, som har egentligen en jättebra återförsäljnigsvärde (är ordet så?)

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!

    Å, vilken fin och jag måste bara säga att din drömgarderobsjakt har fångat in ett suveränt exemplar.

    Kvällshälsningar och allt gott från Eva Solid

    SvaraRadera
  8. Hej igen och ett litet
    PS. Du ser på dina bilder att det är någor särskilt med djur och paket, dom tycker helt enkelt att det är underbart!

    Eva Solid och Otto

    SvaraRadera
  9. Helt rätt, skippa dåligt samvete - du dyker upp här när tid och tillfälle ges, helt okej med mig :)

    Jackan var för övrigt riktigt cool, tyckte nästan att det stod Josanne på den - tyvärr har jag inget tips om passande plagg å andra sidan är jag säker på att du klarar den uppgiften galant själv.
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera