Powered By Blogger

onsdag 12 maj 2010

Som fläckarna på 1001 dalmatiner

I dag har jag inte ett enda vettigt ord att bidra med. Som om jag någonsin har det… :o)
Men just nu är min hjärna mer urlakad än någonsin.

Om ni tar 1001 dalmatiner och räknar ihop samtliga hundars fläckar så får ni fram exakt hur många hjärnceller jag bränt på jobbet de senaste veckorna…

Så därför tänker jag inte ens försöka vara smart och omdömesgill här och nu. Jag nöjer mig med att svischa ut en dagensbild.


Som ärligt talat inte ens är tagen i dag, utan en annan dag. Men eftersom jag hade precis samma stass på mig denna dag så tänkte jag att jag kunde komma undan med ett gammalt foto, men med sanningen i behåll i alla fall.

HelenaS: jag har skrivit till dig under din kommentar. Stor kram till dig!

Och självklart till er andra där ute. Var rädda om er själva. Och varandra. :o)

5 kommentarer:

  1. När jag ser dig vill jag nästan hoppa jämfota av förbannelse då jag inte får på mig chrysalisarna! De är SÅÅÅÅÅ snygga och du får verklgen dem till att fungera till allt och det gillar jag. Får för mig att de är dina mest använda plagg. Stämmer det? Kram på dig !

    SvaraRadera
  2. Snygging!
    Du är såå fin!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Snyggt! Och jag är precis som Sanni bus jag får icke till det och hoppar jämfota av ilska och avundsjuka! ;)
    På tal om ingenting - jag hänger gärna på. Tror jag har semester då men jag hänger som sagt gärna med. Inte i HBG? Trodde jag skulle få kika på ert OM utbud. :)
    Ha en skön kväll! Hoppas du är ledig imorgon och kan koppla av.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej snygging! Visst har du rätt i att beige är lite för snällt, men det blev attans bra med EH-highrise till och tatueringar som syntes mellan leggings och skorna. Accessoarerna satt på kroppen i dag:) God natt gumman!

    SvaraRadera
  5. Sanni: jo det är så, chrysalisarna används väldigt flitigt. Och de har gjort att jag börjat använda kläder som jag tidigare inte visste vad jag skulel ha till. Skitdumt att de är så små i storlekarna. Jag har fått gå upp i den. Hoppas de kommer i size som stämmer bättre med siffran i nacken till hösten. Kram!

    Tina: tack detsamma darling! Kram!

    Jeanette: jippi!!! såååå kul om du hakar på! Kram!

    Linda: vet att du rockar till det mesta! Me like!!! Kram!

    SvaraRadera