Powered By Blogger

lördag 8 maj 2010

Kortläsare borta men 2 klick istället

Jag har varit iväg och jobbat några timmar i dag. Utomhus! I regnet. Shit vad kallt! Fryser fortfarande.
Och ändå prackade jag på mig lager som var tänkta att funka som värmare snarare än som snyggingar.
Tog en dagensbild, bara för att liksom, när jag kom hem nyss men nu hittar tant Slarv inte kortläsaren.
Så därför kan jag inte visa den på stört. Planen är dock att leta upp kortläsareländet och droppa av dagens lite senare.

Men så länge kan jag istället bjussa på mina senaste två Tradera-klick.
Jag är ju egentligen fånigt vidskeplig och brukar inte ”våga” visa upp plagg innan de flyttat in.
För jag tror i min skadade lilla hjärna att visa i förskott är lika med att det strular fett och jag aldrig får dem.
Men det funkar för darling Linda så nu har jag bestämt mig för att tuffa till mig och göra det i alla fall.
Om inte annat så för att bevisa för mig själv att jag är just psykopatlöjlig.

Det började i gårkväll med den här:


Jag har spanat in den väldigt länge. Har hittat den på Tradera några gånger men för det mesta har den blivit alldeles för dyr.
Eller så har jag blivit överbjuden och missat när auktionen gått ut.
Så var det nu också, överbjuden.
Men ännu fanns chansen att knipsa hem den när jag gick in på T i gårkväll. Så då gjorde jag det. Till ett drömpris!
Bara längtar tills den kommer!

Ett litet dilemma är dock vad jag ska ha under. Vill hitta någon fin vit underklänning som är rak upptill och med spets och grejer.
Tror ni det hade funkat med en sådan under?
Och någon som vet var det finns en underklänning i den stilen som jag efterlyser?
När jag nu ändå är inne på frågestund; någon som vet vad wrapen heter?

Men hur lycklig jag än må vara över att den snart bor här (om inga katastrofer kommer emellan vill säga…) så kunde jag inte låta bli att placera ett klick på T i morse också.
Den här gången på den här:


Älskar min röda och eftersom lila är min grej ännu lite mer så blev jag överlycklig när jag hittade den på rea hos Ajabaja i veckan.
Hann inte klicka hem den därifrån på direkten. Några timmar senare fanns tiden till det. Men dock inte toppen i min storlek.
Slutsåld!
Fy fan vad surt det kändes!
Snacka om lyckochock när den plötsligt fanns tillgänglig mitt framför mina ögon på T istället.
Inte fan kan man hålla fingrarna i styr då…

Hur tänker ni? Visa innan man har sina klick hemma eller inte?

Hoppas ni har en bra lördag. Nu ska jag och make knalla iväg på en mathandlingstripp. Ses senare! Kram!




9 kommentarer:

  1. Fina köp har du gjort! Jag har också hittat några drömplagg för mig, men vågar inte säga ett ord om dem innan jag har fått dem hem. Just likson du ;-)

    Just den samma underklänning som finns i övre bilden, finns i tysk eBay i konstigt lågt köp nu pris, 39,90 € (ungefär 400kr). Kanske det är värt att titta, om du ville ha en sådan?

    SvaraRadera
  2. Tarleena: Vad kul att du också hitatt drömplagg! Mna går runt och är så himla lycklig! Och samtidigt lite nervös, för tänk om de inte kommer... tänk om de inte passar eller man inte ser klok ut i dem när de kommer... Jaghåller tummarna för oss båda och ser fram emot att du visar hos dig när du fått hem dem.
    Egentligen vill jag hellre ha en vit underklänning med mer spets men ska kila in och kolla på en gång ändå... Tack för tips söta du! Stor kram!!!

    SvaraRadera
  3. Känner du till Cream's underkläder? Cream's Mitzy underkänning är väldig fin, och kunde passa perferk med din wraptunika. Ti-Mo's underklänningar är också jättefina och snygga. Båda dessa finns i vitt, och Ti-Mo's också i svart.

    Jag köpte nyss en Melmelli's underklänning från Tiara Smycken, och tyckte jättemycket om den. Den är Lotta lace model i offwhite och den är väldigt läcker. Passar så bra under mina Wigwam och Voile's.

    Jag kan ge dig en tips om mina köp. Jag har redan tre sådana hemma, och nu är två till på väg till mig. Denna plagg finns i fem olika färger, och snart har jag alla dessa i min kollektion. Du har också tre eller fyra likadana.... det är nu väldigt svårt att gissa, vad är det för plagg, eller hur :DD

    SvaraRadera
  4. Tarleena: åhhh vad kul! För visst är det den vita? Som jag letat åt dig. Och skäms för att jag inte hittat... Hoppas hoppas verkligen att det är som jag tror och att det är DEN du har på väg!
    Tack underbara för tips! Ska spana in!
    Vi ses gumman! Massa kram!

    SvaraRadera
  5. Båda plaggen står det Josanne på! Vad kul att du fick tag på wrapen. Skulle kunna tänka mig en sån jag med. Torsdag v.28 blir alldeles utmärkt! Sen är det ju självklart att du ska komma till Örebro! Tala om när du kan så tar vi det då:) Ha en bra lördag-kväll! Kram

    SvaraRadera
  6. Hallå bruden!

    Vilket fynd du gjort, den var jättefin och som Linda sa...typiskt Josanne plagg. =)

    Jag har faktiskt inte ett enda wrapplagg från OM, kanske vore något för mig som har problem med att få plats med booopsen i OM's kreationer.

    Det finns ju många fina men har inte blivit av faktiskt.

    Förstår hur du känner med den missade tunikan på Ajabaja, man blir så arg på sig själv.

    Just nu surar jag själv över att jag missade en auktion på Tradera med 2 minuter. Jag hade väntat på den jättelänge och trodde jag hade koll. Det var en lotta lotta coat i powder. *suck*

    Hoppas du och gubben har en mysig lördagskväll!

    Kramar,
    Maria

    SvaraRadera
  7. Härligt med fynd! Jag är precis som du väldigt vidskeplig och brukar sällan visa vad jag köpt på Tradera innan jag har det - om ens då ibland haha... Kram på dig!

    SvaraRadera
  8. Linda: då kastar ju ut en förfrågan och börjar styra upp lite här i Skåne snart. :o)
    Ska kolla upp Borås i dag också. KRAM!

    Maria: Jag så är det för mig också, vissa plagg man tittar på och tycker är fina men det blir liksom aldrig av. Fan vad surt att missa med 2 minuter! Har råkat ut för det själv och det är svårt att släppa... Hoppas du hittar en ny snart! Kram!

    Katinka: vilket fick mig att komma på att jag inte visat upp klänningen jag köpte av dig ännu... så jag är uppenbarligen likadan haha... Kram!

    SvaraRadera
  9. Vilka fina klick du gjort! Grattis! Jag är också lite vidskeplig och vågar inte heller berätta om dem. Hoppas allt flyter på bra. :) 9th sweatern verkar hur underbar som helst.
    Kram

    SvaraRadera