Powered By Blogger

söndag 26 december 2010

3 dagar och 5,5 timmar av rampfeber är över…

Känner ni igen scenariot med plagg man suktat och letat efter så länge att man snudd på har gett upp att de någonsin ska komma i ens väg? De har legat på önskelistan i en evighet, så att de nästan har börjat mögla, och man funderar på om det inte är dags att inse att de aldrig ska falla i ens ägo.

Men så plötsligt en dag dyker ett av de most wanted upp på Tradera. Först tror man att man drömmer och sedan blir man så till sig att man hoppar sittandes.
Tills man kommer till insikt med att bara för att det finns där så betyder ju inte det automatiskt att just jag ska vinna auktionen, som saknar köp-nu pris.

Och då sätter en flera dagar lång rampfeber in med full stöt. 3 dagar och 5,5 timmar av grav nervositet för att vara exakt i just det här fallet. Fallet som nu precis har gått över mållinjen, fallet med den här lilla Molly-underbaringen:


A-one silk wrap, royal
Bilden är lånad av säljaren

Som jag nu står som köpare till!!! Och det för utropspriset, som var riktigt schysst i sammanhanget. Tjohooo vilken lycka!!!
Är så glad att det nästan känns overkligt. En känsla jag ska fira nu genom att bege mig ut på isgatorna med vovvarna. Vi ses senare igen. Kramkram!

8 kommentarer:

  1. Grattis till köpet! Jag har en likadan, måste snart på:-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis hjärtat!!
    Jag såg det, höll tummarna o blev gald för din skull!
    Trippa försiktigt fram på isgatorna..här får man pulsa istället upp till knäna. Dom har inte hunnit ploga undan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Å så fint köp!=) Hoppas vi får se den snyggingen på snart;)

    Julkram ♥
    Adela

    SvaraRadera
  4. Wiieee! Grattis till köpet!

    Inget rea köp ännu här.... :)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Ohhhh stort grattis. det är ju DUUU så det bara stänker om det! KRAM

    SvaraRadera
  6. grattis! Åh, jag hade ju en sådan....älskade den, men den höll lika länge som mina andra siden plagg, den sprack i tyget inte bara kring sömmarna.Reklamerade den hos odd molly- Hoppas din håller bättre!!
    kramis

    SvaraRadera
  7. Lovely! Jag har inte lagt märke till den här tidigare. Troligen för att jag tycker att jag inte ser riktigt klok ut i wrappar ;-)Får nog tänka om för den här är ju supersnygg. Ska bli kul att se den på när du fått hem den.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Marika: absolut måste du använda den snart, kanonfärger på dig ju. Kram!

    Annelie: vad gullig du är, ja det gick ju vägen, fast nervöst värre de sista sekunderna. :o) Nu vräker snön ner här också, så idag lär det bli pulsa här också… :o( Kram!

    Adela: japp, den visas så fort den kommer. Hoppas det blir innan nyår för skulle vilja ha den som nyårsstass. Kram!

    Tina: tacktack! Jag har också lagt ner reaklickande. Lite skönt måste jag erkänna. Kram!

    Sanni: tacktack vackra! Ja den känns som jag, återstår att se om vi har rätt :o) Kram!

    Filippa: vilket jäkla skit! Du måste ha mest otur i världen med sidenplaggen :o( Jag har två äldre underklänningar, spoilers heter de så?, som också gått sönder som bara den men annars har mina sidenplagg klarat sig, än så länge… Kram!

    Frösötös: jag tyckte lite detsamma innan men nu bara älskar jag mina wrapar, kanske handlar lite om hur man kombinerar, jag har ju alltid chrysalisar under, då blir det lite mer tunika än morgonrock som jag tyckte innan. :o) Kram!

    SvaraRadera