Powered By Blogger

lördag 25 december 2010

Dagens – gör ett halva-prisetdrag med biverkningar

Det blev julbord på favoritbåten för oss idag. Halva priset och då får man ju passa på att frossa i sig den enda middag i julens tecken för det här året. Jag äter som bekant inte kött men sill, lax, jansson, lite ägg och en julöl slank ner. Sedan var det tvärstopp.
Är fortfarande sprängmätt, magen står ut som på en åttamånadersgravid, och stentrött ovanpå det. Börjar så smått fundera på om det inte var så att någon illvilling hade smugglat ner såväl sömnmedel och magutvidgningspiller mellan sillbitarna… Hmmm… Tur min stass of the day tillät spontanexpandering:



















Japp, jag sållar mig till skaran av de sköna Mollysysters som kört på Nymphen som årets julklänning. Fast jag fuskar med jeans under, ett måste när man ska vistas ute i Arktis. Svårt att se på bilden kanske men jag har Livingloving dress i rouge under. Ett koncept rakt av stulet av vackra Mollyholic som bar denna kombo igår, fast utan jeans då, men i alla fall…

Nu ska jag ge mig i kast med disken från igår, värma lite glögg och sedan kasta mig i sängen och stirra mig fyrkantig på tv, eller kanske blir det en film, det beror på hur programutbudet ser ut denna kväll. Ses vi inte mer idag så gör vi det imorgon istället. Ha en superbra juldagskväll därute i landet. Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Vilken härlig båttur! Är nog en av de få som INTE använde Nymphen igår. Blir kanske imorgon istället när det är den tradionsenliga annandagsjulfirandet hos min släkt.
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Ja du..burp....vem har inte ståmage? :-)
    Nymphen är underbar, hoppas den hittar hem till mig någon dag..
    Kramar och ha det så gott i kväll, här blir det också fyrkanten som gäller.

    SvaraRadera
  3. Den är underbar Nymphen och den är jättefin på dig! Önskar jag hade en...:-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Hej snygging! Vilka unerbara bilder du har bjudit på här i bloggen! Ska med försöka gneta ihop en resa. :)
    Läst igenom all jag missat nu, det va en del då jag ej hunnit med alls nu. Men bättre sent än aldrig.

    Ha en fortsatt fin jul! Hoppas makens arm snart är bra.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Men Sötegumma det var snällt sagt! :-) Vi hörs och ses!!

    SvaraRadera
  6. Det är allt skit man blandar i den stackars magen som gör att det slår bakut! Det tror jag iaf! Shit vilka tacky granar du hittade på semestern. Väldigt amerikaniserade grankrakar! Kram

    SvaraRadera
  7. Nymphen är ett säkert kort, så snygg även med jeans under, en rockigare variant som ingen bättre än du kan bära upp. Så snygg du är och med en gyllene färg till på köpet.

    Kram

    SvaraRadera
  8. Jeanette: ja vi är ju ganska tråkigt enformiga när det gäller aktiviteter. Till exempel så har Nic & the family (=vänner) en unik engångsåterförening här i stan ikväll, men jag får bara panik när jag tänker på hur mycket folk man måste trängas med där = tantfasoner, så jag stannar hemma… ser fram emot en tisdag istället… Kram!

    Lingonberrie: haha… ståmage… ja vi kanske ska låta Odde & Modde posera med dem… eller inte… ;o) Fyrkanten rockar. Fångarna med den vackraste tjejen jag träffat just nu; Carin da Silva, fast hon kör bil som en kratta… :o) Kram!

    Viwi: och jag hoppas du hittar en! Ninjade min för schysst pris på Tradera, så inget är omöjligt. Kram!

    Tina: tack vad snäll du är! Mitt spartips, som jag och maken har kört de senaste åren är att spara alla mynt. Enkronor, femmor, tior. Det är i regel pengar man inte räknar men när man sparar dem så blir det en hel del på ett år. En hel semester till och med, för oss har det funkat så i alla fall. Och om vi bor på Kap Verde om ett år, vilket är planen så får ni ju supergärna styra era semestrplaner ditåt… :o) Jag har också varit superdålig på bloggenader, man får ta igen, hos dig bland annat… Kram!

    Lingonberrie: nope darling, jag är aldrig snäll… jag är ärlig… :o) Kram!

    Linda: tror detsamma, det säger liksom bara stopp och backut i magen, ”för mycket skit, jag strejkar genom att föra ett jävla ståhej så att du aldrig gör om det” – säger magen på ett ungefär… Tacky granar på bild, ännu mer tacky i verkligheten… Till och med Thomas – en skön tysk snubbe som vi snurrade runt med och som jobbar på hotellet funderade på att köra Facebook-inlägg med tacky tree of today och det baserat på hotelets granar… :o) Kram!

    Marika: du är söt du, och snart är det du som får ta över med stoltsera med den gyllene färgen :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Ja det är ju en av fördelarna med min gamla hemstad - färjan kan man alltid roa sig på. =)
    Sambon 08an har aldrig turat så det ska vi försöka få till snart.
    Snyggt med jeans till Nymphen och nu blev jag ju lite velig; jag som just bestämt mig för att sälja den efter examen... Hmmm

    SvaraRadera
  10. Godmorgon hjärtat!
    Vad kul ni åkte iväg en sväng o åt av det goda som fanns!! Nu är jag ingen som kan trycka i mig utav allt som finns på julbord, är väl liite skadad efter alla år med det i bakfickan som yrke. Fast det är ändå roligt att se allt som erbjuds, då framförallt efterrätts bordet.
    Snygg som få är du i röda Nymphen!! Bilderna från Kap Verde är ju riktigt bra! Tänk att du är så brun nu..en annan är blekare än någonsin.
    Ha en sköön dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Helen: klart att du måste ta med din 08-ing på en tura! Vi åker alltid med Aurora, vet inte varför, det har mest bara blivit så och nu har vi lärt känna lite sköna typer som jobbar där så då blir det den helt automatiskt. De har supergod mat i restaurangen, men även supersmaskiga mackor i baren på övre plan, där det är rätt skön stämning dessutom. Det var dagens tips.
    Jag har faktiskt också funderat på att sälja Nymphen eftersom jag tycker jag använder den för lite men ångrade mig igår, för visst funkar den till jeans och jeansjacka? Och då blir den ju hux flux mer användbar för en sån som mig som sällan är så fin liksom. Kram!

    Annelie: ja efterrättsbordet lockar mig också mest, frukt, karameller, ris a la malta och mandelmusslor med grädde och sylt, mums. Tyvärr var jag redan så mätt när jag kom dit att jag bara fick i mig ett kola och en klementin.
    Ja jag är nog ganska brun, även om man blir lite färgblind själv så att säga och inte ser det riktigt. Upptäcker det när man ser bilder på sig själv. Tyvärr kommer ju inte brännan att stanna förevigt. Funderar på solarium så det förlängs en smula i alla fall. Ha en bra dag vännen. Kram!

    SvaraRadera