Powered By Blogger

tisdag 21 december 2010

Life at Kap Verde - del 14

Om jag har legat i solstolen vid poolen - givetvis samma varje dag, jag e ju den ultimata vanesuktande semesteridiottanten –och tittar rakt upp har jag sett detta


Kaktus och himmel med flyktiga moln. Jag ska strax bege mig dit igen. En sista liten tur med bara 2 timmar tillgodo innan hemresan tar vid... snyft. .. Vi ses imorgon. Med mig knallandes hemma i vinterSverige igen. Kramar till dess!

5 kommentarer:

  1. Gud vilken solbränna du hade i tidigare inlägg. Ska bli kul att jämföra armar :-)
    me-whito.

    Kramar och hoppas hemresan går smidigt. Här är skitkallt!

    SvaraRadera
  2. Njut av den sista solen nu! Och hoppas att hemresan går bra och att ni kommer hem pigga och utvilade. Ni se ju ut som negrer båda två så sol har ni ju inte saknat;) Kram
    (21 minusgrader i Linde i dag:(

    SvaraRadera
  3. Välförtjänt semester och välkommen hem igen.
    Här var det i afton -22 men vi blev värmda av Jays fantastiska röst. Han huttrade och skakade men sjöng och spelade live. Förstår varför du gillar din kompis!

    SvaraRadera
  4. Välkommen hem till årets kallaste dag och längsta natt - fast det har sin njutning det också =)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Önskar åxå er välkomna hem igen till detta kalla land ;-) Å smörj , smörj , smörj.... annars åker all färg bort, eller rättare sagt smulas sönder i denna torra jevvla luft ;-) Sticker till GBG i morgon, men innan Kalle Anka är jag himma igen,( ja OM tågskrällena går som dom ska) så vi hörs av i nästa vecka :-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera