Powered By Blogger

torsdag 30 december 2010

Kan inte få den ur skallen… & ljuslyktan

Jag provade Sweet-brier blouse, lite rose i min lokala "Molly-butik" för en vecka sedan och hur mycket jag än försöker så kan jag bara inte få den ur skallen.



















Vad tycker ni, ska jag slå till på den eller inte? Är den jag eller inte? Den största anledningen till att jag tvekar är rent ekonomisk egentligen. Har ju bestämt mig för att gå ifrån mitt liv som slösa och bli en vuxen och skötsam fröken spara istället. Fast å andra sidan kanske man skulle slå till på det som ett nyårslöfte och då har jag ju två dagar på mig innan jag konventerar… hmmm…

Jag lovade Monica att visa ljuslyktan jag köpte i tisdags så här kommer den:



















Jag älskar saker som ser lite skabbiga ut. De passar väl min personlighet helt enkelt. :o) Köpte den här för att Kap Verde ploppade upp i tankarna när jag såg den. Fick upp en bild på näthinnan om hur den står på ett litet bord på vår balkong/altan när vi flyttat dit till hösten/vintern.
Och då var det liksom bara tvärkört att låta den stå kvar i butiken. Men till den nya adressen vid ekvatorn blir ett faktum får den bo in sig på vår diskbänk…

Idag väntar sjukhusbesök med maken och hans brutna handled, lite städning i hemmet och pakethämtning. Äntligen har min pre-spring landat i rätt stad. :o) Visar den lite senare. Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er! Kramar!

16 kommentarer:

  1. Godmorgon hjärtat! Vilken fin lykta..som får påminna dig om din dröm om flytt till varmare breddgrader! Tror säkert det är lika bra slå till med på Sweet-brier blouse, den sitter ju där redan från börja i tanken. Ursnygg dessutom..
    Varit iväg på lite annat jag, (inget roligt alls..) men hemma igen. Skall försöka läsa ikapp runtom senare. Läste om din gårdag som måste varit helt underbar med alla goa tjejerna! Roligt o se er på alla bilderna.
    Var rädd om dig!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fiiin lykta!
    Så kul att se bilder från er träff. Ni verkar ha haft super-kul.
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  3. Annelie: hej vännen! Skönt att höra att du varit iväg, jag är nämligen så mammigt orolig för att du ska vara sjuk när man inte ser till dig på ett par dagar… :o) Därmed ska du absolut INTE känna dig tvingad att vare sig kommentera här eller ens gå in här. Men såklart blir jag väldigt glad när du göär det. :o) Ja lyktan påminner verkligen om drömmarnas rike där borta vid ekvatorns rand. :o) Sköt om dig gumman! Kram!

    Affi: tack! Och ja det är supertjejer så det är enkelt att ha superkul med dem. Ha en bra dag. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja, jag tokgillar ju den där blusen, så jag är väl inte helt objektiv... Slå till!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Slå till!!!
    Seeeen kan du bli spara ;)

    KRAM ♥

    SvaraRadera
  6. Moi igen!
    Har smsat dig! Har ringt runt till alla butiker jag kan hitta, men inget napp:o(
    Tänk om du skulle få tag i dem? LYCKA!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Fröken Abbe & Mia: hmmm... om båda ni säger det så blir man ju tvungen att lyssna... får väl räkna slantar igen och se om jag inte kan pressa in den i budgeten trots allt... :o) Och spara kan man ju mycket riktigt göra sen... :o)Kram, på er!

    SvaraRadera
  8. Fröken Abbe: jag ger mig ut om en stund så jag hör av mig när jag är i butiken. Kram så länge!

    SvaraRadera
  9. Naj, naj, spara dinna slantar flicka lilla! Tantablus ju!
    (försöker att hjälpa dig här .-)

    Kramar och ha det så bra idag!

    SvaraRadera
  10. Och jag ska maila dig min vårfavorit!! Som är ett måste. haha.
    Nu har jag svängt.

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej igen! Tack vad snäll och gullig du är som tog bilderna bara för min skull! Det är en jättefin ljuslykta och den är lite så som jag hade tänkt mig den för den är väldigt mycket din stil. Men jag måste fråga en sak fast du behöver inte svara om du inte tycker att jag har med det att göra men är det Mollytags som du har i glasskålen sidan om? Det är en rolig idé om det är så. Kram från Monica!

    SvaraRadera
  12. Jag har också gjort misstaget att prova den blusen... Men den får vänta tyvärr.
    Klart du figurerar i min list. ;)

    SvaraRadera
  13. Håller med de som säger att har den fastnat i tanken så är det nästan kört. Sen är jag inte alls objektiv eftersom jag har en själv och illa nog är jag dessutom sugen på den i chalk också. Attans....
    Kram

    SvaraRadera
  14. Lingonberrie:haha… du är för go du! :o) Men om det är en tantablus så passar den ju på mig, så du får allt komma med något bättre… ;o) Hinner inte kolla mailen nu men gör det när jag kommer hem igen. Nyfiken! Kram!

    Monica: jag hade ju lovat visa så då är det klart att jag gör det. Kul att du gillade den, jag är ganska kär i den. :o) Och japp, du har helt rätt, det är en glasvas med Molly-tags som jag har ståendes på diskbänken. Helt jäkla galet egentligen… Bara du inte frågar mig hur många tags jag har (eftersom jag har en känsla av att det är pinsamt många… vågar inte räkna dem…) så får du fråga vad du vill. Kram!

    Helen: samma här, jag har också kommit fram till att den får vänta. Vi får hålla tummarna för att vi får tag på varsin på rea så småningom istället. Kram!

    Nena: haha… det där känner denna tanten igen alltför väl… har man något i en färg så visst tusan vill man ha den i fler… jag vet inte hur många plagg jag har i flera färger men (pinsamt) måååånga är det… Kul att du har den, den är ju så förbenat skitsnygg! Men tyvärr får jag hålla lite på mig och plånboken just nu. :o( Kram!

    SvaraRadera
  15. ... jag provade mina två pre-spring. Hittade dom i huset :) Fantastiska båda två. Passar! Hii-hii! Nu får jag öva mitt tålamod. Känns dock skönt att dom ligger i min mans garderob istället för hänger löst i en WebbShop :) Jag förstår att du är sugen på SweetBrier... visst är det jobbigt när man vill ha men inte borde köpa... du kan ju fråga din make om han vill köpa den till dig i födelsedagspresent : ) Så slipper den "hänga lös"... stackars blus... stackars dig. Men köper du den får du nog räkna med en skopa ångest. Kommer som ett brev på posten.
    Kram!

    SvaraRadera
  16. L8: bra gjort, då kan jag pusta ut och slipper oroa mig längre för att de inte ska passa dig... ;o) Haha... "hänga löst i en webbshop"... lovely uttryck, jag kommer allra troligast att sno det. Du har så rätt i både stackars mig, stackars blus och den där ångesten som hade jagat ikapp mig direkt om jag plockar hem den... hmmmm... hade man inte bara kunnat vinna på triss, det hade ju varit såååå mycket smidigaree för sinnet... :o) Kram!

    SvaraRadera