Powered By Blogger

söndag 19 december 2010

Life at Kap Verde – del 12

Jag har mottagit ett surmail. Om att jag e utstuderat elak som kastar Kap Verde bilder omkring mig i svinkalla vintern. Och en stroppig glassare som skryter om att jag e rik som har pengar att dyrsemestra. Jojo… rik… haha… You wish, I whish even more… :o)
Dock e det spara och gneta som e koden bakom resan hit. Och dessutom e det inte glassiga besserwisserfasoner jag e ute efter. Har heller inga intensioner att vara medvetet elak. Men denna blog e en bit av mitt liv. Och detta e en bit av mitt liv just nu. Skit i att knalla in hos mig om det inte passar. Punkt!


 

Kramar till er andra mindre bittermulna. Vi ses troligast lite senare idag igen.

23 kommentarer:

  1. Pepparkaka där!! Passar fint i juletider ;)..

    Njut på och skit ide sura och avundsjuka!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ååå, sånt där blir jag så irriterad på. Folk som verkar känna behovet att sprida elakheter omkring sig.Avundsjuka och missunnsamma. Blä. Säger som du, låt bli att läsa då. My blog, my rules liksom. Passa på att njuta av solen. Är riktigt avis men in a good way :-) Unnar dig verkligen lite sol och semester. Och brun och fin som en pepparkaka e du
    Ha det riktigt skönt
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Mmm, skit i oss avundsjuka, njut du av värmen.

    Så virar jag in mej i scarfscarf och leker vilsen taliban. Såna som dej(pepperkakor) doppar jag i kaffet nu. /K

    SvaraRadera
  4. Ja..elak är väl det allra minsta du är :) Du är ju supergullig och snäll..bara det att du lämnar snälla kommentarer ofta..gör ju att man tycker om dig jättemycket!!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Åååå att de bara orkar...? Bry inte ditt söta huvud med dessa surpellar!
    Här kommer kraaaamen..:)
    KRAM KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Ja vad ska man säga? Kollade faktiskt på resor dit och kan väl säga att vår semester i Egypten kostar nästan lika mycket... Så ni får ila in till mig snabbt som attan, ni som spyr galla. ;)

    Du elak? Moaaah =)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Hej glassiga lyxlirarJosanne!

    Skämt åsido så är du en av de trevligaste, raraste och snyggaste som jag vet. Det är bara surmagat trist att skriva sådana där mail och visst måste vi kunna unna varandra glädje? livet är ju inte alltid enkelt minsann.

    Många kramar från Eva

    SvaraRadera
  8. Hahahhahahha! VA?! herregud, vad är det för fel på folk? Typsikt Jante-Sverige. Små missunnsamma fjantar som har ett bittert liv som säger ngt sånt. Skit i det!
    Självklart ska du visa bilder från er resa-varför skulle du inte?! DU e grym-keep up the good work=)
    kram

    SvaraRadera
  9. Trist att folk måste lägga sådana kommentarer... Jag fattar inte varför och vad man vill ha ut av att lägga sig i andras liv och ekonomi...
    Jag blir bara helt trött när jag hör detta!! Försök och skit i det om du kan...
    Kram.

    SvaraRadera
  10. Men vad f... Folk är inte kloka. Säger som du - låt bli att titta in om det inte passar! Jag gottar mig i dina bilder bara så du vet ;-)
    Kommenterar fortsättningsvis som Frösötös som är mitt Googlealias för jag är alltid inloggad där så det blir enklare.
    Kramar Anne

    SvaraRadera
  11. Hmpf... Du.. de kunde ju inte ha mer fel!! Piss on them ;)
    Gumman är kass på att kommentera, men är inne och tjuvläser. vill bara säga att du är KICK AS HOT MED NYA KORTA FRILLAN!!!!!!!!!!!
    Pusssss på dig!!

    SvaraRadera
  12. Meera KAp Verde bilder tack, jag fryser här och vill sola mig i din blogg!
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Du är värd varenda sekund på Kap Verde..så njut och ha det så bra du bara kan.
    Instämmer med ovanstående talare......"jag solar mig i din blogg"
    Kram från Halvan som skulle vilja vara där du är

    SvaraRadera
  14. Jag tycker om DIN BLOGG och jag gillar att få vara med och semstra. Härligt att få ta del av er semester och suga upp lite sol via din blogg.
    Stor kram från Arktiska Sverige!

    SvaraRadera
  15. Hej raring!
    Dom allra flesta av oss (som vet hur du är..) VILL vara med dig på din härliga semester!! Som du så väl behöver efter allt som varit! Skaka av dig vad fåntratten skrev o förtsätt precis som vanligt. Fortsätt njuuut!!!
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Men vad trist..men det är väl någon avundsjuk rackare som inte kan förstå heller att i en blogg beskrivs sällan hela skribentens liv...

    JAG gillar iaf att läsa om din semester! Och någon glassare tycker jag ju inte att du verkar vara..tvärtom så har jag under din "semesterfrånvaro" insett hur mycket jag saknar dina dagliga inlägg...

    Kram

    SvaraRadera
  17. Jag tycker det är skittrist. Är det något du inte är så är det elak och skrytig. Du får bara tänka att det finns folk till allt. Njut värmen du!
    Kram

    SvaraRadera
  18. Löjligt.
    Glöm det snabbt som attan. Ta bort din mailadress. Vill man nåt kan man ju säga det här i kommentarsfältet, eller hur. Energitjuvar.

    Saknar dig gumman.
    Kramar

    SvaraRadera
  19. Löjligt.
    Glöm det snabbt som attan. Ta bort din mailadress. Vill man nåt kan man ju säga det här i kommentarsfältet, eller hur. Energitjuvar.

    Saknar dig gumman.
    Kramar

    SvaraRadera
  20. Håller med Lingonberrie, löjligt! I så fall ska man ju varken skicka vykort från sina semestrar och helst inga julkort heller, finns ju folk som knappt har råd med julklappar. Visst fan är jag sotis på dig, men inte missunnar jag dig värmen. Tvärt om! Och vaddå glassa med sina pengar, när vi reser bokar vi mer än ett halvår i förväg och sparar och snålar för att kunna åka.
    Ja, ja avundsjuka är ett helsvenskt fenomen....
    Ha det så bra dom dagar ni har kvar i Paradiset! Kram gumman!

    SvaraRadera
  21. Fy fan vad jag LOVE you! Tack som fan for att ni finns! Underbara ni! KRAMAR!!!

    SvaraRadera
  22. Sist men inte minst kommer en hälsning från mig.
    Lyssna inte på den där bittra tantaloran hon är bara avundsjuk... jag skulle nog känna igen henne på stan... för oftast har dom gemensamt en jäkligt sorglig uppsyn. Man kan bli irreterad bara av att titta på dom... sedan om man har oturen som du att få ett mail från en sån tantalora är det bara att beklaga... verkligen. Hon är nog lite bitter och avundsjuk på din blogg, din solbränna, kläderna, din underbara semester och din coola man.
    Keep shining!
    Kram L8

    SvaraRadera
  23. Jag kan bara skratta åt mailet. Sorry, men det är ju skrattretande och fasiken vad de kan ha fet fel! Jädrans mupp!

    You go! Your rules!

    Kram - älskar att se varma solbilder från sketans kalla Sverige.

    SvaraRadera