Powered By Blogger

söndag 26 december 2010

Försöker reashoppa, utan att lyckas

Annandagjul = readags. Fast det finns inte en chans att jag tar mig ut i den yran för att slåss med horder av procentstinna medborgare. För det lär bara sluta i utbrott och panikångest från min sida. Så därför sitter jag och reaspanar på nätet istället. Med laptopen i sängen, sovande make och vovvar sidan om och en kopp kaffe, ett klart bättre sätt att ägna sig åt reashopping om ni frågar mig.

Fast det finns ett litet ”problem”, och det är att jag inte hittar ett dugg som jag blir sugen på att klicka hem. Stackars mig eller hur? ;o) Fast det är inte helt konstigt för när jag började gå igenom produktbilderna för höst och vinter så insåg jag att det bara är ett enda plagg som jag känner saknas i min Mollyrob:

Spinner silk s/s dress, vintage chalk

Japp, jag vet att jag redan har den i almost black. En otippad favorit, och just därför hade denna kusin gärna fått flytta hit den också. Kruxet är att den inte finns någonstans. Någon som vet var man kan hitta den till reapris?

Hur går det med reashoppingen för er del? Hittat vad ni vill ha? Eller satsar ni på våren istället? Nu ska jag spana vidare med ena ögat, det andra är satt på Traderabevakning, berättar mer om det lite senare… Kram på er så länge!

13 kommentarer:

  1. Jeg sidder og lurer på udsalg men synes 30% er for lidt.
    Venter på 50% :))
    Vil gerne have fat i Swain Tweed coat - men den er jo VILDT dyr!

    Ha' det godt!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det låter som den perfekta reashoppingen tycker jag. Själv så är jag sugen på franskappan hos Country Dreams den i military men det kan kanske bli ett Traderaklick istället.
    Ha en skön annandag, själv är jag i tjänst igen.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Shoppa på sängkanten är ju bäst. =)
    Jag är inte heller sugen på nånting alls mer än den rosa Quicktip tunic jag redan klickat på.
    Det är nog en kombination av att denna kollektionen inte passade mig/det kommer snart jättefina vårkläder/ fick mitt sista CSN-utbetalning nu och vet inte när nästa inkomst kommer. =)
    Det sista är en bra shopstopmotivation...

    SvaraRadera
  4. Klänning är så fin. Kanske ska vi ta en tur till Köpenhamn i januari när dom rear där? Det brukar infalla samtidigt som OM-butiken i stockholm har sin rea. Själv håller jag mig men kan inte låta bli att spana lite, men har bestämt mig för att vänta för det kommer så mycket som jag verkligen vill ha lite senare. Säger jag nu....:-)
    Kramar och ha en mysig dag!

    SvaraRadera
  5. Åh, snälla Josanne, vill du det? Jag är ju lite nojjig med att beställa utomlands, så att få tag i dem inom Sverige hade kännts bäst. Hojta bara till när du haft vägarna förbi din lokala butik.
    Stor kram och välkommen tillbaka btw!

    SvaraRadera
  6. Annette: ja den är ruskigt dyr men riktigt ruskigt fin också. Har provat den. Hoppas du hittar den till schystt pris. Hojtar om jag ser den på 50% eller mer. Kram!

    Eva: den är fin den, hoppas du hittar den, nu eller senare. Jobbar igen… hmmm… kanske dags för ett nyårslöfte att ta det liiite lugnare nästa år? Lite orolig för dig ibland. Kram!

    Helen: det är samma för mig, fick min sistsa lön/sjukpenning nu och vet inte heller när jag får pengar nästa gång. Lite trist men samtidigt lite utmaning också med ett shopstopp. Det blir till att tänka mer och sälja sådant man inte använder. Lite sunt tänk liksom. Kram!

    Lingonberrie: Köpenhamn är en ypperlig idé, tycker vi bestämmer det och försöker kolla upp när rean börjar! Odde & Modde goes utlandet – kanonskoj! Ja ”tyvärr” är ju våren fullspäckad med finheter. Gäller att ha skygglapparna redo. Kram!

    Fröken Abbe: självklart försöker jag hjälpa dig om jag kan! Ska försöka ta mig dit redan imorgon. Köper dem till dig om de finns, hojtar när jag vet. Kram!

    SvaraRadera
  7. Lite småsugen på några reaplagg men har bara hittat dem på för dålig rea för att slå till. Så det blir mest surfande runt på olika reor men utan klick.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Mmm, det blev ett reaplagg ändå för mig, men ärligt talat är jag inte vidare sugen. Det känns skönt det med. God Jul på dig! Kram

    SvaraRadera
  9. Rean lockar såklart..som alltid! Var inne hos Minzo på julafton efter tips från söta Dr Molly, dom har 50%. Blev en Tutu i rosa (är jag galen..) o ytterligare en flanell blus, plus velour byxor.
    Om jag nu passar i dessa är en annan femma.. Ska tänka på dig om den dressen dyker upp i rätt färg o storlek.
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Helena-Theodora: ja är det rea så vill man ju ha 50%, minst, för att det ska kännas som att man gör ett klipp. Håller tummarna att du hittar det du vill ha på schysst rea istället. Kram!

    Katinka: ja det är riktigt skönt att inte vara sugen, det känner jag också faktiskt. God fortsättning gumman! Kram!

    Annelie: jag har den rosa Tutun och jag älskar den så jag tycker att det var ett bra klick av dig. Den är väldigt stor i storlek bara men det kanske du redan har koll på… Håller tummarna att dina klick passar! Kram!

    SvaraRadera
  11. Funderar på om jag inte sett den blåsan nånstans......Funderar lite till! Kram

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Den finns hos NinaB med 40% rabatt. Jag köpte den själv i strl 1 någon dag före jul. Lycka till!
    // Micaela

    SvaraRadera
  13. Micaela: tusen tack snäll för tips, ska in och kolla på en gång! Kram!

    SvaraRadera