Powered By Blogger

måndag 27 december 2010

Någon som vet hur denna är i storlek?

Igår efter att jag Traderaklickat på A-one silk wrap, royal så bestämde jag mig för att lägga ner allt vad reashopping heter.
Känns riktigt skönt faktiskt. Men med en kollektion bakom ryggen blev det istället desto svårare att behålla skygglapparna på för pre-spring… Ja vad ska man annars fylla tomrummet i skallen med om inte andra Mollysar… :o).

Sweet-brier blouse, lite rose som jag provade i torsdags sitter fortfarande som en hårt förankrad favorit på hjärnan. Men den har börjat få konkurrens. Av:

Euphorbia tunic, turquise

Dock har jag bara lyckats lokalisera den i storlek 1 i webbutikerna. Och eftersom jag är en ganska gjuten 2:a så undrar ju nu om det är någon som har provat den, i denna eller i någon av de andra kulörerna, och vet hur den är i storlek? Tacksam för lite vägledning i frågan...

Det var allt för nu. Ska sätta igång med lite garderobsrensning, lika bra att smida medan humöret är det rätta. Ha en bra måndag där ute i snöyran. Kram!

9 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Först ett stort grattis till Traderaklicket.
    Beträffande tunikan ovan så finns den i min garderob, älskar färgen och broderierna, och jag tycker nog att den är mer åt det större hållet än åt det mindre.
    Lycka till med garderobsrensandet, här ska kvistlackas tak.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Japp, har provat den. Märkte ingen större skillnad på 2:an och 3:an mer än att den mindre satt pyttelite mer åt vid ärmhålan/ryggen, men däremot hade mer tyg i urringninen. Lite konstigt. Har inte sett den i turkost, tror den är urläcker!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Eva: tack söta för hjälp. Det är ju som bekant inte helt enkelt att pricka rätt bland storlekarna i Molly-land. Får väl försöka prova den innan jag bestämmer mig helt enkelt. Lycka till med taklackningen! (min rensning kom av sig ganska kvickt, det var inte så kul som jag hade hoppats på… ;o)) Kram!

    Fröken Abbe: tacktack! hmm… skumt det där med mer tyg i urringningen… som jag skrev till Eva också så får det nog bli till att prova den. Kram!

    SvaraRadera
  4. Min i vintage chalk är normal i storleken...
    Jag har släpat med dator och dong till jobbet i dag så jag har nåt att göra när kunderna har verkningstid (läs reaspanar;) Ha en bra dag stumpan! Kram

    SvaraRadera
  5. Det är faktiskt möjligt att du kan ha en 1:a. Provade en 2:a som jag förbeställt men den satt urkasst i ringningen precis det som Fr Abbe skriver om så jag fick lämna kvar den hos Ajabaja. :( Fick dock aldrig tid att prova en 1:a vilket jag ångrar bittert.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag varierar vanligtvis mellan 0 och 1, men den här var alldeles för stor i 1. Har dock inte provat 0:an, och misstänker att den hade blivit lite smal i ärmarna. Generellt var den ganska urringad och satt inte bra upptill. Synd, för den är otroligt fin! Hoppas den sitter bättre på dig! Se gärna mer provkommentarer om pre-spring här:
    http://oddmollytigern.blogspot.com/search/label/Odd%20Molly%20i%20provrummet

    Oslotigern

    SvaraRadera
  7. Linda: haha… det gör du rätt i tycker jag :o) Kram!

    Jeanette: den finns kvar i 1:a på AjaBaja om du fortfarande är sugen… :o) Kram!

    Oslotigern: supertack snälla! Ska gå in till dig och kolla. Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej, Jag tog en 2:a (110 cm axel, 88 cm bröst). Den sitter bra om man är bred över axlarna som jag är. tog i den diskreta färgen grå..

    SvaraRadera
  9. Heidihelena: tack snälla! jag har beställt en 2:a, ska hämta den idag. Kram!

    SvaraRadera