Powered By Blogger

torsdag 30 december 2010

En tvåplaggsprovning så länge…

Så var då äntligen Early spring tunic, dark magnolia in da house. Gjorde en liten snabbprovning och den är en smula trång över bysten och strax under men inte så att jag inte kan ha den. Tog inga bilder eftersom jag hade Saraklänningen under och det var inte ett dugg snyggt. Men jag tänkte prova lite senare igen med en chrysalis som sällskap så det blir fotodokumentation då istället.

Så länge kan jag istället bjuda på en tvåplaggsprovning. Jag var i den lokala butiken för att spana strumpor till söta fröken Abbe - tyvärr fanns inte de hon vill ha där… :o( Så är det någon som vet var man kan få tag på röda eller turkos Jacquard long socks så får ni jättegärna hojta!
Och eftersom jag då ändå uppehöll mig bland Mollysar kändes det smått kriminellt att inte prova något, så därför fick jag offra mig och kränga på mig:



































Euphorbia tunic, vintage lilac
Ka-ching pocket dress, military

Ni får gärna bortse från min tossigt surgalna uppsyn… ;o) Jag provade dem i min normala storlek 2 och båda funkade perfekt.
Men medan Euphorbian hamnade på vill-ha listan utan betänketid så föll domen över Ka-chingen att den inte är för mig. Så fin på andra men jag såg mest ut som att jag hade blivit tappad bakom en container i den.

Och med det sagt så får det vara allt för nu. För vi ska strax iväg för att mat- och alkoholproviantera inför morgondagen. Vi ses senare. Kram på er!

14 kommentarer:

  1. Jag tycker du är störtsnygg i Ka-chingen...!!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag förstår att Euphorbia hamnade på villha för den är så mycket du men jag tror att du hade passat i Ka-ching också bara du hade tagit en stark färg som den där röda eller den lila. Kram från Monica!

    SvaraRadera
  3. Så fin du är, i båda tycker ju jag då!! Fast den första är nog mer du ändå! Alltid kul när det visas lite provningar.
    Det du misstänkte stämde ju faktsikt, känns skönt vara hemma igen. Några ingrepp som var nödvändiga.(finns ingen som vill ha dessa objudna gäster på besök Nu är det bra ialla fall. Under tiden har mitt rea-paket från Minzo kommit, dom är så fina båda tunikorna o jag är suuupernöjd med köpet! Nyår ja, maken jobbar till 3 o har sedan jour/beredskap till morgonen efter. Så här blir det lugnt o stillsamt, "flickorna" blir alltid oroliga för smällandet runt omkring. Förstår inte varför det skall skjutas i verenda gathörn..
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej

    Jag undrar om jag får be om en sak? Kan du ta kort på pinuppan på Odd Molly jeans jackan?
    Jag fick hem min, men hon är jättesne och inte alls som produktbild :-(.

    Tabby

    SvaraRadera
  5. Du är jättefin i båda:) Men lite mer färg på Ka-Chingen hade nog passat dig bättre.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Säger som de andra; du passar bra i den.

    SvaraRadera
  7. Jag tycker faktiskt också att Ka-Chingen passar dig!
    Åh vad jag blir avis när jag ser bilderna på er träff. Hade varit sååå kul att se er alla igen.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Nej, nu har du fel. Ka-chingen sitte ju toppen på dig (men självklart ska man ju känna själv) :-) Euphorbian är ju klockren på dig men skulle aldrig passa mig. Tänk vad skönt att vi alla är olika så vi inte väljar samma Mollysar, vore ju bad business for them....:-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Josanne, hittade kort på jackan bakifrån i din blogg :-).

    Tabby

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Du är ju en snygging i det mesta men Euphorbian är bara så du. Kanske Kachingen i en annan mer färgig färg. Själv satte jag ihop klänningskachingen i military med livinglovingnågonting inunder.
    Lyktan i förra inlägget var förresten väldigt fin, gillar det lite ruffa.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  11. Du är jättefin i Ka-chingen, men du kanske ska dra åt mer under bysten. Det gjorde jag och då blev den mer figursmickrande.

    Kram
    Maria

    SvaraRadera
  12. Du är skitsnygg i Euphorbian, Ka-chingen sitter bra men är inte alls du. Velour är inte din cup of tea....Sen är ju din min det bästa med dom här bilderna, helt obetalbar! Du ser ut som om du har sålt smöret och tappat pengarna:) Kram stumpan!

    SvaraRadera
  13. Black White Lovely: tycker du? Kanske i en annan färg, military och jag kommer inte riktigt överens… Kram!

    Monica: röd och lila, mina favoritfärger på velourisarna! Hade kanske funkat bättre som du skriver men nja… Kram!

    Annelie: men usch vännen, skönt att höra att det är bra nu i alla fall!!! Kul med fynd som är positiva överraskningar, jag har inte klickazt alls på rea… ännu är väl bäst att tillägga för säkerhet skull. :o) Mina djur reagerar inte speciellt på smällandet, tack och lov efetrsom vi bor mitt i cenrtala stan bredvid en park där det pangas ordentligt. Jag hatar skiten däremot. Hoppas ni får en bra dag och kväll! Kram!

    Tabbý: såg att du hittat bild, vet att Lingonberrie också hade bild på den ungefär samtidigt som jag. Varken min eller hennes är som på produktbilden heller, snea och vinga… fast jag har vant mig vid min jävulspinuppa nu och tycker att hon har personlighet… ;o) Hoppas du också vänjer dig vid din sneis. Kram!

    Hilde: håller med dig, jag visste ju egentligen att military och jag inte går ihop men det var den de hade så det var därför jag provade just den. Kram!

    Helen: hmm… fast det blir nog aldrig något velourköp för mig, superfint på andra men inte riktigt jag ändå. Kram!

    Lillis: ja det hade varit så kul att träffa dig igen också! Kram!

    Viwi: ja visst är det skönt, och då kan man ju istället beundra de plagg man inte själv passar i på andra. Vad trist om alla haft samma, hemska tanke… :o) Kram!

    Eva: tack vad kul att du säger att Euphorbian är jag för jag liksom älskar den (psst… har faktiskt den i turkost, klickade i början av veckan men har hemlighållit det här… ;o)) Ja den där livinglovingen passar till så mycket mer än man tror har jag märkt. Kram!

    Maria: tack för tipset, det får testas vid nästa tillfälle jag besöker någon Mollybutik. Kram!

    Linda: haha… sålt smöret, tappat pengarna och sedan sprungit rakt in i en vägg… typ… ;o) Och du har rätt, dags att lägga ner min nya impulsgrej om att jag ska ha velour, för det ska jag inte. Kram!

    SvaraRadera
  14. Hej!

    Om du inte än fått tag på strumporna, så finns dom i turkos på Deepfling, http://deepfling.com/oddmolly/?filter=24&cat=&product=1269813826

    -Anna

    SvaraRadera