Powered By Blogger

måndag 27 december 2010

Dagens – på vovvenad i frysfacket

Nu var det så länge sedan jag släpade med er ut på någon av mina vovvenader, så därför tyckte jag att det var dags att återuppta den vanan idag igen.



















Dagens blev Check me Andress med diverse Molly-vänner som sällskap. Själv har jag Ajax phaléne som följeslagare och vi drar väl inte helt jämt med hur vi upplever snön direkt… För medan jag huttrar, fnyser och allmänt surmular över tilltagande köldskador i fingrar och tår så mular hon istället runt hela huvudet, och ofta även kroppen, i snödrivorna. Och då blir min känsla av att konstant befinna mig i ett frysfack ännu mer påtagligt. Och obehagligt, minst sagt…

Så därför får hon stanna inne nu medan jag hastar iväg och plockar hem ett Mollyket. Visar upp vad det är lite senare idag. Take care! Och Kram så länge!

6 kommentarer:

  1. Å är det ditt USA-paket???!!! Jag väntar fortfarande på två stycken och börjar tycka att det är jäkligt obehagligt att de inte dyker upp :-(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Frösötös: nej tyvärr är det inte mitt USA-paket :o( Håller absolut med dig om obehagligt... mitt paket ska ha lämnat USA tidigt på morgonen den 15/12 och det finns fortfarande inte registrerat i Sverige... känns inte bra alls... Håller tummarna för oss båda att de dyker upp nu i veckan. Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh så skönt att ordningen är återställd och vi får följa med på vovvenader igen. Verkar som alla hundar tycker snö är hur roligt som helst. Det gör däremot inte mina barn,hm. Vi som ska på skidsemester om en vecka;)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. awe! är det papilion du har? otroligt söta! :) har själv 3 stycken.

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilken jättesöt hund du har! Vad är det för ras! Är den en ras som är lite mer "lättskött" om du förstår vad jag menar? Jag och min sambo funderar på att skaffa hund och eftersom ingen av oss har haft hund tidigare så vill vi gärna ha en ras som inte kräver en massa kunskap. Jag blev verkligen jättekär i din hund och hittade fler bilder när jag bläddrade bakåt så jag blir jätteglad om du har tid att svara mig. MVH Maria P

    SvaraRadera
  6. Fengxumamma: haha… jag tänkte faktiskt på dig när jag la ut den här inlägget ;o) Vår andra hund – Freja, HATAR allt vad snö heter. Om hon inte får ha kläder på sig så vägrar hon att gå ut överhuvudtaget. Och även om hon har kläder på sig så gnäller hon och skakar konstant. Å hon hade nog gjort sig mycket bättre med dina barn ;o) Kram!

    Evelina: nä det är faktiskt en phaléne. Fast det är ju egentligen exakt samma som papillon bara att ”min” ras har öronen neråt. SKA ha öronen neråt, Ajax har ett som står rakt ut. Inte helt rätt. :o) Fast papillons är exakt lika söta. :o) Kram!

    Maria P: rasen heter phaléne, du kan läsa mer om den här: http://www.phalene.se. Vi har två stycken och när vi skaffade dem så var vi i samma sits som er, ingen hunderfarenhet alls. Och det var en hel del därför vi valde just den här rasen. Sök på sällskapshundar på nätet så hittar du fler raser som är mer ”lättskötta”. Mitt tips är att kolla hundens egenskaper och den som stämmer bäst med ens egna personligheter är värt att titta extra på. Att utgå från hunden alltså istället för tvärtom. :o) Om du undrar något mer så hör bara av dig. Lycka till med hundköpet! Kram!

    SvaraRadera