Powered By Blogger

fredag 31 december 2010

Gårdagens – åkte båt för tusende gången…

Är det inte vovvenader så är det dessa evinnerliga båtfärder som jag tvingar med er på. Sorry… men eftersom det är precis så fascinerande och medryckande mitt liv ter sig så blir det liksom inte ett dugg roligare än så…



































Där trillade gårdagens in, Housetrucker dress, grey, Saraklänningen och scarf scarf, royal med vänner på alkoholshoppingstigen on da båt. Det blir en hel del billigare att handla på havet. Och så kan man ju passa på att ta ett glas vin och snacka lite skit med de goa gubbarna som jobbar i baren också. Just nu sitter jag och spåna lite på vad jag ska ha på mig ikväll.
Vi ska på middag men det är ingen tillställning där någon klär upp sig till tänderna, tvärtom, så det jag klurar på är hur jag ska lyckas kombinera faktorerna att vara lite nyårsglamourig och samtidigt ouppklädd… hmmm…
Är det någon som har tips så mottages dessa med allra djupaste tacksamhet!

Fast innan det blir dags att svida om för kvällen väntar lite andra bravader, så som att besöka frisören och försöka ta mig till något solarium för att få den snabbflyende solbrännan att hålla sig på plats en smula längre. Och så ska jag prova den uttjatade Early spring tunic, dark magnolia också eftersom jag inte orkade det igår. Fullt upp med andra ord… ;o) Vi ses lite senare igen. Kram!

17 kommentarer:

  1. Haha jag skulle också åka båt en masse om jag bodde där du bor - ser jättetrevligt ut ju! Du är snygg i Housetruckern - ska plocka fram min som hamnat långt in i garderoben.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Frösötös: jag vet egentligen inte varför jag gillar att åka båt en massa men trevligt är ett bra ord. :o) Ja den där housetruckern har en tendens att hamna långt in i min garderob också men när den väl åker fram så inser jag att jag ju gillar den. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag tycker att du är jättefin i dina art silk tunic så mitt förslag är att du tar en av de. Fina som fest men utan att vara för mycket fest. Kram från Monica!

    SvaraRadera
  4. Monica: tack för ditt tips! Jag har också tänkt på dem men korkat nog så ligger alla tre i tvätten... :o( Tillsammans med en massa annat, helgens begivenhet får bli att tvätta eftersom jag har ignorerat den gigantiska tvätthögen alltför länge nu... Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag hade också åkt båt fram-och-tillbaka-fram-och-tillbaka om jag bodde där du bor!
    Där jag bor tar båtfärderna 4 timmar... Inte så lockande för mig...

    Du är lika snygg som vanligt!

    Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  6. Oj vad roligt, måste ju vara perfekt kunna ta sig en tur sådär fram o tillbaka!! Varje gång jag ser din Housetucker dress undrar jag varför varför sålde jag min..! Kanske läge kolla in T..
    Kan du inte ha din svarta "disktrasa" ikväll??! Du är så otroligt snygg i den, så den röstar jag på. Maken har åkt iväg på jobb, dom ringde tidigt o kallade in honom. Han får nog en lååång dag o natt är jag rädd för. Våran gamla kära Ronja blev skotträdd på gamla dar, (vid 10-11-år) o hann därmed föra över sin enorma rädsla för smällare o raketer på både Smulan o Rufsa. Lika jobbigt varenda år, jag lider med alla djuren som plågas med det här. Varenda år tror jag människan blivit klokare, men icke sa nicke..
    Ha en bra dag o ett Gott slut på det här året!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  7. Hej! Va bra att kunna ta båten då och då..jag bor lite för långt bort .. Önskar dig ett riktigt gott nytt år och att det nya året för med sig allt gott i livet!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Haha, vovvenader har jag ju själv, men båtturer är det ju skralt med här i inlandet (next to väääääldigt stor sjö, men ändå...) så det är ju alltid trevligt att få följa med på dina båtturer och få känna sig lite kontinental!!!
    Snygg den där klänningen, älskar det tyget i den!
    Jag håller med Annelie om disktrasan!
    GOTT NYTT ÅR!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jag skulle nog också tillbringa en del tid på båt om jag bodde i dina trakter! Även jag säger svart disktrasa till kvällen:) Ha en underbar nyårsafton gumman! Kram

    SvaraRadera
  10. haha, det är ALLTID kul att kolla på dina båtbilder :-)
    Bättra på brännan ??? Jisses ! Du ÄR svinbrun ju !
    ♥ (¯`°•.¸ ♥Gott nytt år♥ ¸.•°´¯) ♥
    å hoppas att 2011 blir ett ständigt fikaår med dej ♥

    SvaraRadera
  11. ♥ (`°•.¸ ♥ Gott nytt år kramar! ♥ ¸.•°´) ♥

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Härligt med båtturbilder. Svarta disktrasan är en riktigt perfekt nyårsblåsa. Själv ska jag jag ta på mig kaftanen i dag och vara lite prästvälklädd, händer inte så ofta men är det nyår och fullt upp så är det.

    Många kramar och ett riktigt GOTT NYTT ÅR
    från Eva Otto och Stefan

    SvaraRadera
  13. Jag tycker du ska ta den röda klänningen med fjärilen och jeans till! Kram!

    SvaraRadera
  14. Gott Nytt År din globetrott:) Stora kramar till dej å må 2011 bli allt du önskar dej:)å lite mer därtill:)
    Kram å KRAM!!

    SvaraRadera
  15. Kramar och Gott Nytt År!
    det kan bara bli bättre för vi har ju träffats!!! :-)
    Om du har lagat up-to-me-ismen i lila så föreslår jag den, annars håller jag med L8s strålande förslag.
    Kraaaaaaaam!

    SvaraRadera
  16. ...`·.,(¯`·´¯)........。☆。*。☆
    .`·.,(¯`·´¯)..........★。\|/。★
    (¯`·´¯).·´(¯`·´¯)...♥ GOTT NYTT ÅR ♥ 2011
    ...` ·.·´(¯`·´¯).....★。/|\。★
    ...`·.,(¯`·´¯)........。☆

    Kramar från Camilla & Kungsbacka

    SvaraRadera
  17. Tack söta för alla era kommentarer! Jag hinner inte svara på dem just nu så det får bli imorgon istället. Gott nytt år och Kram så länge!

    SvaraRadera