Powered By Blogger

måndag 27 december 2010

Ett paket, en wrap, en köttbulle…

I Mollyketet jag hämtade upp idag befann sig denna lilla sockertsöta godingen:


Odd Molly silkeswrap som jag har noll koll på vad den kan tänkas heta… Och som jag gjorde upp affären om redan innan jag åkte på semestern i början av månaden. Sedan dess har den varit ute och snurrat med Posten i snökaoset.

Jag skulle så gärna vilja kunna skylla på att det är dessa illfärder som har gjort att den har krymt ganska rejält på vägen. Ni vet; svält, omild behandling och noll egenorientering, saker som kan göra att man slankar av i rena stressen…
Men eftersom ni själva klart och tydligt ser köttbullskroppen som tornar sig ståtlig under wrapen så blir det mest patetiskt och inte helt trovärdigt att ta till den (nöd)lögnen. Därför är det väl bara att erkänna och inse faktum; att min viktuppgång har blommat ut till fullo och icke längre går att dölja…

Joråsåatt… man kanske skulle flytta över ett av sina största intresseområden till mer fitnessrelaterade aktiviteter, och då förmodligen det som nu är fastlåstt på god mat och rött vin… Hmmm… Det kanske tål att tänkas på... KRAM!

12 kommentarer:

  1. Hej! Vilken fin tunika du har fått!! Kram

    SvaraRadera
  2. Snygg tunika och det finns större storlekar för jag tycker du ska njuta av livet (dvs, god mat % vin!!!=)

    KRAM!
    Adela

    SvaraRadera
  3. Äsch vad irriterande men jag säger faktiskt som Adela: lägg ut den igen och spana efter storleken över för den är verkligen snygg. Säger hon som dissat alla wrapar men blir mer och mer sugen. Jag ska nu fortsätta julens onyttiga trend med en pestopasta och ett onödigt stort glas rött.
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  4. Besöker ofta din blogg, men är urdålig på att kommentera, tyvärr...
    Måste dock tipsa om rea på Spinner Silk Dress, som du sökte i ett tidigare inlägg häromdagen, till 40% (den kostar nu 191 Euro). Fanns dessvärre inte kvar i min storlek, men väl i strl.2... Kan det vara något??!!
    Vill du att jag skickar mailet vidare till dig?
    /Anette

    SvaraRadera
  5. Huvudsaken är att man trivs med sig själv. Sen om det är att du måste börja träna lite eller att du köper en storlek större är upp till dig. ;) Jag tycker du är fin oavsett!!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Äsch, sug på karamellen ett tag! Den är grymt fin och inte särskilt vanlig! Jag kan tillägga att de dära 5 kilona jag hade kvar numer efter halva julen är 7 kilon... Nya tag efter alla helger. Såatt...
    Stor kram!

    SvaraRadera
  7. Håå Ja Jaa, då kan jag få vara med i klubben som ätit väldigt mycket gott(is) denna julen..
    Har ingen våg utan går efter kläderna..fniss..kanske därför jag idag befinner mej i mjukisarna :)
    Stor Kram:)

    SvaraRadera
  8. Känner igen fenomenet.......Kram

    SvaraRadera
  9. Näpp god mat och rödvin och en storlek större kör jag på =)

    SvaraRadera
  10. Näää vadå köttbullekropp???
    Helt ärligt hade jag satt pengar på att du blivit smalare, alla bilder från semstern vittnade om det :)

    SvaraRadera
  11. Tror att wrapen är felmärkt;)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  12. Chatarina: tack! Ännu finare när tanten minskar i omfång :o) Kram!

    Adela: haha… ja det hade varit underbart… men plånboken säger nej, den vägrar att hela garderoben byts ut mot större storlekar tyvärr… :o) Kram!

    Frösötös: haha… ja pestopasta och onödigt stora glas röd vin går som smör i solsken här också just nu… :o) Men nja… wrapen får nog stanna i väntan på och i hopp om att jag ska ge upp mina svulstiga matvanor… :o) Kram!

    Anette: åh tusen tack snälla! Det hade varit supergulligt om du vill maila över oddjosanne@gmail.com. Tacktack! Kram!

    Jeanette: ja träna står på schemat över vad ta tag i 2011… så den får stanna i hopp om att det går i lås… :o) Kram!

    Lindiloo: man undrar ju faktiskt lite hur det kan vara så enkelt för kilona att föröka sig men så svårt att få dem att försvinna… hmmm… ;o) Kram!

    Lite odd: haha… ja mjukisfenomenet känns väl igen… de är ”livsfarliga” men ack så bra för att känna sig mindre fet… ;o) Kram!

    Linda: jävla skitfenomen… ;o) Kram!

    Helen: jag hoppas att jag ska tröttna på den goda maten och vinet och börja sukta efter apelsiner och vatten snart istället… tror du det kommer att hända? Haha, nä förmodligen aldrig men hoppas kan man ju alltid… ;o) Kram!

    CLE: haha… kul att höra men tyvärr är det nog istället så att jag har tittat på lite för många avsnitt av TopModel och börjat lära mig att posera som en smalis… istället för att verkligen vara en…;o) Kram!

    Fengxumamma: min räddande ängel… :o) Klart den måste vara felmärkt ju… ;o) Kram!

    SvaraRadera