Powered By Blogger

fredag 31 december 2010

Gott Nytt År – vi ses 2011!

Eftersom jag lyssnar på mina trendgurus och tillika Mollysisters så blir det den svarta disktrasan som kommer att få haka på under min stundande kväll av nyårsfirande med bästaste utanför-Mollyland-vännerna, (sorgligt nog kunde jag inte lyssna på er alla för då hade jag haft tre dresser på mig samtidigt… och även om det är äckelvinter ute så hade det nog blivit lite väl svettigt inomhus… så jag valde helt enkelt efter flest röster…). Tyvärr hinner jag inte ta någon stassbild nu, kanske kommer det en eftersläntrandes imorgon istället… kanske inte…
Men det jag däremot kan utlova under morgondagen är i alla fall någonslags sammanställning över mitt Mollyår 2010. Till dess:


Tack som fan för att ni finns underbara vänner! Vilket innefattar såväl mina bloggburna kamrater som ni som kommenterat under året. Tack för att ni står ut med alla mina nycker, egenheter och svordomar, tjatiga inlägg och egobilder. :o) Var rädda om er, ni är värdefulla! Vi ses 2011. Megakram!

7 kommentarer:

  1. Ha en nu en härlig kväll i disktrasan!
    *****GOTT NYTT ÅR 2011*****
    KRAM HALVAN

    SvaraRadera
  2. Tack själv för att du finns! Ha en trevlig kväll och ett fantastiskt 2011!

    SvaraRadera
  3. Ett gott nytt år finaste Jossan, gillar dig och dina svordommar ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en mysig kväll med bästa vännerna!! Vad snygg du kommer vara i din stass..
    Ett riktigt allra bästa Gott Nytt År!!!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  5. Gott Nytt År, och tack för en härlig blogg! Jag hänger med även nästa år...(fast det blir ju dyrt som tusan, för dina coola kombosar ger många ideér - även om de aldrig ser lika coola ut på mig).
    -Runa

    SvaraRadera
  6. Gott Nytt År vänner! Hemma från nyårsfirandet för inte en chans att jag lämnar djuren ensamma mitt i bombriket... KRAMAR!

    SvaraRadera