Powered By Blogger

söndag 19 december 2010

Life at Kap Verde – del 13

Mr Make med hundflickan Vovve
Jag med min trogne bloggassistent Treben
Som synes har vi skaffat oss lite nya (mutade) polare. Mr Make hade med sig 1 kilo leversnittar – hundgodis i sin packning hit. De har tagit slut nu.
Det finns en hel hop vovvar, dels de utan hem, dels de med husse och matte, alla tokiga i levergodis… :o)
Vi har lyckats lokalisera ett Animal Rescue center – som tar hand om sjuka och skadade hundar och katter.
Dumt nog har de inte besvarat mail, hade ju velat visita dem och bidra med lite slantar till deras jobb. Och driva lite kampanj om dem hemma sedan… en dag kvar, kanske hittar vi dem live innan hemresa… hoppas…
Men nu middagsdags. Med svenska S och I, herr och fru 65+. Andra nyvunna bekantskaper, som vi dock inte har varit tvungna att muta med godis…
Vi ses imorgon. Take care underbaringar i vinterlandet. Kramar!

6 kommentarer:

  1. Kul att se er båda! Också kul att få en glimt av klottret Mr Josanne har på kroppen. Har ju bara sett händer och hals av honom förut! Fina vovvar ni har hittat också. Jag brukar må dåligt av att se alla lösspringande hundar och katter utomlands..Kramar:)

    SvaraRadera
  2. EN JÄTTE KRAM till Dej raring!! å vad du gör mej GLAD:) Det är inte alla som tänker på de fyrbenta underbaringarna...Kram kram kram:)

    SvaraRadera
  3. Oj, är det en liten russell???
    Goa vovvar och ni ser ju oförskämt fräscha ut!
    Du kan ju hälsa den lilla vovven att det är väldigt kul att ploga med huvet före ner i snödrivorna. Det har just Lukas gjort på kvällspromenaden nämligen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Sötegöte ! Åh, fan vad det påminner om Indien... Vovvar precis överallt ! Men det är mysigt :-) jag är totalt osynlig på bloggen nu... jobbar i veckan, sen på onsdag drar jag till Göteborg en sväng. Så jag hoppas att du har tid för en go träff veckan därpå :-)
    Ta väl vara på solen, den eller dom få dagarna ni har kvar där i underbarslandet. HÄR är ingen sol haha, bara MASSOR med snö *stön*

    SvaraRadera
  5. Ja det är svårt att inte ta med dem alla hem...
    Synd att de inte svarat på mail.
    Förstår att du inte alls längtar hem - det är -14 i skrivande stund.
    Detta hindrar dock inte mig att bege mig till stadens torg imorgon kväll och njuta lite av Jay Smith. =)

    SvaraRadera
  6. Läste att du fått ett surmail - är du säker på att det ärligen var ett surmail och inte ett fåligt försök till att vara ironisk??? (nej, det var inte jag som skrev det).
    För min del får du gärna fortsätta att kasta bilder från paradiset över din blogg, jag tittar met än gärna och njuter =)

    Kram

    SvaraRadera