Powered By Blogger

tisdag 28 december 2010

Ingen vanlig kväll & äntligen lokaliserad

Jag stjäl DrMollys citat: ”Ikväll är ingen vanlig kväll för ikväll är det Odd Molly kväll, hurra hurra hurra!” Vilket betyder ett restaurangbesök med några underbara och saknade Mollysisters.
Hade hoppats att kunna ha på mig min Early spring tunic, dark magnolia…


… fast det kan jag inte för den har ännu inte hittat hit. Dock har jag äntligen lyckats lokalisera den, fast på ”fel” ställe. För tyvärr ligger den och vilar upp sig i en stad som inte är den jag bor i :o(. Men men… efter 12 dagar på vift över Atlanten har den ändå landat på svensk mark idag. Tjohooo! Hade ju nästan börjat ge upp hoppet om att den skulle komma fram helskinnad efter sin långa färd över det iskalla havet… Så jag är happy ändå…

På tal om lokalisera så är det en annan sak som jag också har lyckats ringa in och det är Euphorbia tunic, turquise som jag visade bild på igår. Den finns hos Elin Maria, såg precis att den finns i storlekarna 0,1 och 3 om någon är sugen.

Nu ska jag vända upp och ner på garderoben. Och försöka få ihop kombinationen att först härja runt ute i Arktis med en ”sister” och sedan helst vara lite småfin på restaurangen… hmmm…
Rapport från dagen och kvällen kommer. Hoppas ni får en bra dag. Kram!

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Önskar dig och er en underbar kväll!
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Ha det jätte-kul ikväll!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  3. Åh vad trevligt med en träff. Jag är övertygad om att ni får jättetrevligt :-)

    KRAM

    PS. Du blir fin i vad än du tar på dig.

    SvaraRadera
  4. Åh, vad mysigt ni får ikväll då! Roligt!
    Förstår inte hur lång tid det ska ta för vår lilla PreSpring att komma... jag har betalat min redan så jag är extra angelägen om att få den :) Har du?!
    Tjing!

    SvaraRadera
  5. Tack söta för era kommentarer! Kramkram!

    L8: japp, jag har också betalt den... Har du lyckats lokalisera din än? Kram!

    SvaraRadera