Powered By Blogger

söndag 5 december 2010

Förlänger en för klen paus…

Jag tog en paus till för att titta på ”Så mycket bättre” som jag missade igår. Sa till mig själv att jag bara ville se två av mina absoluta svenska favoritartister;













DiLeva och Petter. Och sedan ta tag i städning/resfix igen. Men dels så var ju de först ut, hade självklart (och väldigt beräknande) hoppats att deras framträdanden skulle ligga längst ifrån varandra tidsmässigt.
Och dels så har jag fastnat, så för att rättfärdiga mitt stillasittande gloende så kör jag på lite simultankapacitet och skriver det här samtidigt.

För jag inbillar mig att om man gör två (slappiga) saker som går utanför att-göra-listan så är det mer rättfärdigat än att bara hänge sig åt en…
Fast jag inser att det är en dålig undanflyktsteori och dessutom är ju programmet snart slut så dags att feja och dona igen. Kram i söndagsmörkret!

10 kommentarer:

  1. HaHa komiskt! För jag gjorde samma skulle bara titta lite men fastna och börja läsa bloggar också för att inte känna mig så slapp. Jag städar också egentligen. Visst är det heltrist man gör allt för att slippa eller hur? Kram!

    SvaraRadera
  2. Anonym: haha... kul man inte är ensam i sina tosserier. ;o) Håller definitivt med dig, man gör allt för att slippa och hoppas att det på något magiskt sätt ska fixa sig av sig självt. Vilket det såklart aldrig gör. Lycka till i städeriet. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hmm men det är ju både söndag OCH 2;a advent!! Då måste det väl ändå vara "tillåtet" att slappa o bara ha det skönt!! Det är du faktiskt värd flera gånger om..så det så!!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Slappa bör man när det är vinter. Så många björnar kan inte ha fel... ;)

    Di Leva är en favorit här också. Speciellt sedan Allsång på Skansen i somras då han skrev och ritade en fin autograf åt lilla dottern.
    Sagda dotter meddelar förresten att Jay har brädat Iron Maiden ;)

    SvaraRadera
  5. Annelie: tack underbara! Och bra tanke helt klart men grejen är ju att jag snart kommer att slappa som den värsta strandade valen i två veckor och det påkallar ju lite aktivitetsuppmärksamhet i förväg. ;o) Därav mitt dåliga samvete :o) Kram till dig och resten av familjen F!

    Helen: haha... nä så många björnar kan ju faktiskt omöjligt ha fel. MEN här gås det ju i ide vid ekvatorranden snart så då får man ju liksom visa att man förtjänar det också. ;o)
    En av mitt livs bästa konsertupplevelser var med DiLeva, Hultsfredsfestivalen 1993, så gammal är jag ;o) Kram till både dig och smarta dottern!

    SvaraRadera
  6. Både Petter och Di Leva var ju skitbra! Synd att programmet snart är över, kommer att sakna dom på lördagarna.....Helt rätt att slappa lite, behöver alla! Kram!

    SvaraRadera
  7. Har du sett Babuschkorna på Campadre förresten?! Nåt för din man kanske? Kram igen!

    SvaraRadera
  8. Linda: nope inga Babuschkor men väl en Gordon Ramsey traktörpanna har det blivit som ett fett plus på mr Makes shoppingkonto idag. Tydligen bäst in da buisness, hoppas han bevisar det genom att briljera fram feta middagar i fortsättningen... :o)
    Kommer oxå att sakna programmet som tusan, en av de absoluta bästa tvsatsningar på länge länge.
    Tack som fan säger jag också, och syftar på ditt mailsvar!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Skit i städningen och njut av ditt nya liv=)

    Kram härliga du;)
    Adela

    SvaraRadera
  10. Adela: tack underbara! "Tyvärr" ska det vara kattvakter här när vi är borta så det krävs en smula städat, vilket hos oss som är slarviga som tuisan tar en evighet... :o) Kram!

    SvaraRadera