Powered By Blogger

fredag 24 december 2010

Sjukhus igen, kända från tv & dagens

Lugnt och skönt med lite film, en drink, något slappt i hemmets varma vrå. Det var tanken. Men verkligheten ville annorlunda.
För min mamma ligger på sjukhuset med lungemboli. Så det blev till att hälsa på henne och även träffa brorsönerna för ännu en matbutiksvisit så att den ”lille”, som bor hos min mamma/sin farmor, fick hem lite mat.



















Brorsönerna är 17 och 20 år men längre än de flesta flaggstänger, framförallt den ”store” som inte slutar förrän 194 cm är överskridna... ûbersmala dessutom, så det är därför jag ser ut som en liten fet faster i mitten… inte för något annat… ;o)
Kända från tv är de också, den ena med en ”huvudroll”, den andre som ”inhoppare” i ett av avsnitten som den ”lille” var med i.
Helt fabulous underbara kids som har fått utstå mer skit än majoriteten och lite därför och lite för att de har ärvt sin fasters brillianta hjärna… ;o) så har de så mycket mer i skallen än de flesta i sin ålder.

Jaja, tänker ni, såklart att hon skriver så, färgad av blodsband som hon är. Och det är klart att jag är det, men samtidigt har jag högre krav på såväl mig själv och på mina nära och kära än några andra och samtidigt har jag genom mitt jobb träffat på en hel del personer i deras generation, så därför vet jag att brorsorna G har en hel hop av både hjärna och känslor.

På grund av helt andra planer blev dagens en spontanklädsel, fast det funkar det också, älskar ju mina wrapar. Just nu är denna i färd med att finnas med vid matlagningen, som innehåller grillspett på fisk, risotto, smör- och whiskeystekta champinjoner och vitlöksdressing. Ett helt nytt grepp men det luktar lovely så det är bara att hoppas att julmiddagen smakar därefter också.

Nu har jag dravvlat nog för idag. Hoppas ni har det superbäst. Julkramar!!!

8 kommentarer:

  1. Julkramar till dig också!!

    Hoppas mamma är okej, du måste vara världens bästa faster :)

    Ses vi för litta fiskmiddag i dagarna tro?

    kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Ella: haha, som du smörar gumman. Du vet att jag är en lika kass faster som svägerska... ;o)
    Vad säger ni om fiskmiddag på söndag? Om din brorsa mår okej, han har haft ett smärre helvete med smärta i armen både idag och igår. Men just nu är det lite bättre. Hälsa! Kramkram sötaste!

    SvaraRadera
  3. Ni kommer förmodligen må bättre än oss som har tryckt i oss enorma mängder fet julmat! Gott lät det också! Hoppas att din mamma mår bättre snart. Kram

    SvaraRadera
  4. Men hallå, du måste väl även avslöja vilka tv-serier som de varit med i =)

    Tusan så fin du är med en undrabar bränna.
    Å de ljus kläderna passar tråkigt bra hehe...

    Julekram till dig

    SvaraRadera
  5. Nämen usch, vad tråkigt med din mamma! Hoppas hon snabbt blir bättre o får komma hem fort igen!
    Söta pojkar, lagom längd på dom också enligt mig. Tror säkert dom är stolta över sin lovely faster!!
    Middags menyn lät ljuvligt gott!! Idag har jag fått en helt underbar Molly i julklapp..så himla glad över den.
    Var rädd om dig!
    Stor Julkram (o GRATTIS till 1-års dagen!!)

    SvaraRadera
  6. God Jul till dig snygging, du är så snygg i vad du än tar på dig=) Trist med din mamma...hoppas hon piggar på sig snabbt! Härliga grabbar!!
    Gillar er "julmeny" låter superkalasgott!

    Många julkramar till dig vännen♥
    Adela

    SvaraRadera
  7. Linda: vi tryckte i oss rätt bra vi också :o) Kram!

    CLE: haha… jag tänkte faktiskt på dig när jag gjorde inlägget, att du i alla fall skulle veta, eftersom jag vet att du känner/känner till en av mentorerna i programmet… Inlåst. Ja jag är nog lite i klass med din bränna nu, gäller bara att den inte sticker på en vecka… :o( Kram!

    Annelie: tack, jo hon är på bättringsvägen, kommer hem redan idag ser det ut som nu i alla fall. Haha… de tycker nog mest att faster med man är lite hippie… ;o) Nyfiken på din julklapps-Molly. Så kul att du fick något bra. :o) Kram!

    Adela: massa god jul och kram till dig också vackra. Kram!

    SvaraRadera
  8. Välkommen hem!!!! Sent ute? Jo jag vet men jag har bara inte hunnit läsa och svara i bloggarna... Uselt, jaa men det tar jag igen senare ;-)
    Kram pepparkakan.

    SvaraRadera