Powered By Blogger

torsdag 9 december 2010

Life at Kap Verde – del 2

Moln vs sol. Men varmt a la 26-30 grader oavsett vilket. Har varit parkerade dels vid poolen, dels i sanden hela dagen. Litteratur i massor, redan en bra bit inne i bok nummer 3 sedan ankomsten hit.
Lugnt, fridfullt och helt perfekt underbart = denna dag.



Bilderna = balkongutsikt och dagens Molly – ett kalufsband. Till det bikini och sarong. Bilder av det gick inte igenom censuren…
Strax dags att inta grillad fisk och vin som aftonsupe. Sent? Ja lite men vi befinner oss trots allt 2 timmar bakom er hemma i Svea rike.
Inte helt enkelt att skriva i blogg och helt utesluta de 3 som kommer sist i alfabetet… Men det gick trots att det kanske blir en smula stelt att tyda… Som ett taskigt plitat vykort typ… :o) Take care i vinterland. Massa kramar!

9 kommentarer:

  1. Ja, plåga oss frysande jävlar bara;) Skämt åsido, skönt att ni har det bra. Lugnt och rogivande låter inte helt fel:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Oj vi har 50 nästan 60 graders temperaturskillnad. Inte alls avundsjuk...NJUT,läs och lev .. /K

    SvaraRadera
  3. Jösses så skönt det ser ut. Och jag vill också läääääsa. Somnar varje kväll efter att ha läst ca. 1/2 sida i boken! När man saknar åäö inser man hur ofta vi använder dem!!!!
    Kram och njut för oss alla!!!

    SvaraRadera
  4. Åååå va härligt det ser ut att vara!!!
    Njuuuut... För här i vinterland är det kallt och vitt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är så väl förunnad din fina semester! KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Det kan man kalla för behagligt klimat!! Så skönt det låter, perfekt miljö för både kropp o själ! Grillad fisk med vitt vin låter mums..
    Fortsätt njuuut!!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Åh så härligt du ser ut att ha där borta! Och vad gullig du är som tänker på oss i gamla svedala. I morse var det -15 grader, inte så skönt ska du veta. Tur att jag är ledig :-)
    Ikväll ska jag och maken på julbord så det är väl dags att plöja igenom garderoben i jakt på något snyggt. Sedan hoppas jag på att postis levererar ett paket till mig idag... Kan du gissa? Ledtråd, del i den outfiten du hade på våran lilla "förkväll" *glad*
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Verkar som om ni njuter i full drag! O det gör ni rätt i! kram

    SvaraRadera
  9. Internet kopplar ner hela tiden, snudd pa omojligt att svara pa kommentarer... sa jag far skippa det tyvarr... sorry. Massa kramar i alla fall!

    SvaraRadera