Powered By Blogger

söndag 5 december 2010

Mental baksmälla, nykomling & fixpepp

Jag tänkte göra inlägg hela dan igår. Jag ville göra inlägg hela dan igår. Men. Jag kom aldrig till skott eftersom jag absolut inte hade den minsta aning om vad jag skulle skriva om. Heltomt och toktråkigt i skallen liksom. Tror det kan handla om en mental baksmälla.

Efter allt som hänt det här året och inte minst de senaste veckorna så har det välkända begreppet ”all luft gått ur en” hittat hit. Fast att det ändå inte är helt urholkat, utan trots allt pågår en viss aktivitet däruppe i hjärnkontoret fick jag känna på i form av grotesk huvudvärk. I kombination med en snudd på förlamande trötthet. Så igår var ingen bra idag. Alls.

Förutom att en ny snygg Molly flyttade in och lättade upp min sinnesstämning.


Ninotchka dress, almost black. Bilden är från min och Lingonberries senaste provutflykt på AjaBaja förra fredagen. Då jag länge länge stod och velade mellan denna och den tossiga bioklänningen som ju vann kampen.

Men bara i en knapp dag, för jag blev störtkär i båda och eftersom AjaBaja hade 30% på klänningar förra veckan så klickade jag fort som tusan hem denna dagen efter.
Dumt att missa rea, man ska tänka på pocenten säger underbaringen och supersmarta Fengxumamma, så då gör jag ju såklart som hon säger :o).

Idag väntar en himla massa fix och don inför resan som startar natt mellan måndag och tisdag. Den mentala baksmällan har börjat lätta lite smått på sitt grepp om mig men som en ytterligare fixpepp hjälper det ju upp en smula att veta att man kommer att befinna sig här om bara några dagar… :o)


Hoppas ni får en riktigt bra söndag. Vi ses senare igen. Kram på er så länge!

10 kommentarer:

  1. Fina Josanne, hoppas din tredje advent blir fin och med nya Mollys i packningen med siktet på den bilden går fixet som en dans;)

    Kraaam <3

    SvaraRadera
  2. Den resan kommer verkligen att bli helt perfekt!!! Bara tanken på att få åka iväg är ju skön! Hoppas du får en bra söndag! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Härlig klänning-like a lot!!!
    Skönt att komma i väg til värme och sol och bort från det tunga som varit. Förhoppningsvis landar en solmätt, utvilad och nypeppad Josanne i Sverige efter semestern.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilket underbart ställe ni ska till! Har inte fattat att det är så snart ni åker! Har ju fan inte hunnit fixa lösskägget än;) Hoppas att du har möjlighet att blogga lite därifrån, får ju abstinens annars......Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Kan förstå att lättnaden över jobbet gav lite backlash.
    Ha nu en riktigt skön och välförtjänt semester och njut av sol, hav och vila!

    SvaraRadera
  6. Inte så konstigt om både kropp och huvud reagerar när det varit överjävligt ett tag! Det är ungefär som när man alltid blir förkyld på helger för då "har kroppen tid" medans den i veckan varait så uppstressad att den inte ens kännt efter.
    Kramar en masse

    SvaraRadera
  7. Bina: ja en resa nu är det perfekta avslutet på ett helpissigt år. :o) Hoppas du också får en bra adventsöndag, glad att det verkar som du piggat på dig lite. Tänker på dig! Kram!

    Dr Molly: ja det känns nästan overkligt så bra det känns. Ha en bra söndag du också vännen. Kram!

    Lindiloo: haha… solmätt vet jag inte om jag kan bli men utvilad tror jag absolut på. 16 pocketböcker i packningen så gissa vad vi mest kommer att göra… ;o) Nypeppad är förhoppningen. Tack söta för dina ständiga peppningar, de funkar!!. Kram!

    Linda: hmmm… inget lösskägg… ja då får du väl hoppa ner i min gigantiska rosa resväska istället då om du inte tycker den är för ful… det gör nämligen maken, han skäms som tusan över den och vägrar att befatta sig med den. :o) Det finns datorer på hotellet, dock pissig och oförutsägbar uppkoppling har jag hört så jag hoppas kunna kika in här lite då och då i alla fall… allt för dig gumman ;o) Kram!

    Helen: tack söta, lovar att försöka i alla fall… ;o) Kram!

    Anne: ja visst är det så, det bästa vore om man aldrig kände efter men ibland är det ju svårt att låta bli, när bakslagen taskigt nog övermannar en. :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Ninotchka är supersnygg- underskattad måste jag säga!!=) Ha en bra söndag fina du.
    kram

    SvaraRadera
  9. Vilken snygg Ninotchka du klickat hem - ett riktigt Josanne plagg enligt mig. :)

    Gud vad skönt att få packa och ge sig ifrån detta vinterland! Tror det kommer vara som balsam för själen för dig. Nästa år kommer bli ditt år - helt klart!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Filippa: håller med dig, den är verkligen underskattad, både som ovanpå-plagg och som underklänning. Jag underskattade den själv första gången jag provade den, fast då i vintage chalk. Tror den svarta är mer jag helt enkelt. Kram!

    Jeanette: tack superunderbara vännen! Ja det känns verkligen som den mest välbehövliga resa i hela mitt liv. Nästa år kan knappast bli mindre mitt än det här – hoppas vi ;o) Kram!

    SvaraRadera