Powered By Blogger

tisdag 28 december 2010

En glimt av dagens – som strax är på väg…

Jag gjorde det ganska enkelt för mig med klädsel idag. Tänkte efter vad jag kände för. Känslan sa färg. Öppnade garderoben och lokaliserade de kulörgladaste plaggen i samlingen. Skrev upp namnen på lappar och drog en i den lilla pappershögen. Och här har ni en liten glimt av den lyckliga vinnaren…



… som strax är på väg att tåga ett par mil söderöver. Träffrapport kommer som nästa inlägg här. Kanske blir det ikväll, kanske imorgon förmiddag. Det får tiden utvisa. Ha nu en bra dag och var rädda om er själv och varandra. Kram!

10 kommentarer:

  1. Ohhh du kommer vara supersnygg. Hur i hela h****E du kan rocka en fields of lace vet jag inte, jag såg ut som en stoppad Barbamamma på knark i min. Skall bli kul att få träffa dig snart igen!! Wiiiiee

    SvaraRadera
  2. Ha en härlig kväll!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  3. Ha det så roligt! Åh jag vill också molly-fika...!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh, ja, du STRÅLADE när vi träffades på tåget ! Hoppas att träffen var kalas & middagen smakade bra :-) Själv har jag sovit tills nu *S*

    SvaraRadera
  5. Hoppas att ni har det lika bra som jag tror ni har:) Kram

    SvaraRadera
  6. Hahaha vilken superidé att ha lappdragning om dagens! Jag som är en sorglig velepotta på morgnarna snor idén rakt av. Å hoppas ni har det kul på träffen - eller det vet jag ju att ni har ;-)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Tack för idag och du var supersnygg i FoL:en. :)
    Ser fram emot nästa gång vi ses.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Sanni: haha… din tossiga stolla… stoppad Barbamamma på knark… det är fan bara du som kan komma på sådana underbara kommentarer… You are lovely! Kram!

    Lillis: tacktack! Och det hade vi. Hoppas få träffa dig också snart igen. Kram!

    Peggy: japp härlig blev den, som alltid med lovely Mollybruttor :o) Du är en av de jag gärna träffar igen! Kram!

    Forbid me not: jag vet inte var du bor men om det är i Skåne så är det bara att hojta. :o) Kram!

    Johanssonskan: du var ganska strålig själv darling! Fan vad kul att springa på er bara sådär, synd dock du inte kunde haka på till Lund men vi får ta en kafferast snart istället. :o) Kram!

    Helen: tacktack! Får styra upp något vi också snart. Kram!

    Linda: japp, såklart var det magiskt att träöffa de underbara bruttorna igen! Men du var saknad, så det får tas igen. :o) Kram!

    Frösötös: ja jag tyckte själv att det var lite småsmart. Och så skönt att slippa vela så jag kommer nog att köra lappsystemet lite då och då jag med. :o) Kram!

    Jeanette: tack själv underbara! Du är inte så pjåkig i FoL´en du heller, så det så. Lite beroendeframkallande att träffa er, nu längtar man ju bara till nästa gång. :o) Kram!

    SvaraRadera