Powered By Blogger

fredag 3 december 2010

En liten dröm på rosa moln har landat

Jag såg den i någon blogg, kommer inte ihåg vilken, för det var ett bra tag sedan. Men då la den sig genast tillrätta som en liten dröm på rosa moln i min skalle. Har haft span efter den därefter men inte lyckats få napp. Förrän nu…























































9th sweater i rosa har landat. Från Stockholm via ett schysst köp-nupris på Tradera till min lilla hood i Skåneland. Och för att svänga mig med en klyscha så ropar jag, likt gubbsjuke mr Fylking, Äntligen! Upphämtad från mitt DHL-ombud, vördnadsfullt hemburen och därefter snabbprovad, dock med helt fel färg på Chrysalisen under så bortse från den om ni kan.

Jag är ingen gullrosa människa men jag älskar kontraster och tänker mig svart och kanske lite nitar till denna lilla skapelse. Vad tror ni om det?
Andra förslag mottages med största tacksamhet. Så även en produktbild om någon nu råkar har den i sina gömmor… Massa fredagskramar till er alla!

17 kommentarer:

  1. Den är verkligen en dröm! Grattis till ett bra köp.
    Kram Affi

    SvaraRadera
  2. Du kan ha sett den hos mig! För i min garderob liggen en rosa dröm ;-)
    Jag tror inte det finns någon produktbild på den färgen. Ialla fall har jag inte hittat någon.
    Kraaam

    SvaraRadera
  3. Den skulle jag gärna vilja ha också :) jättefin!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken jäkla flax! Är gröööööön nyllet av avund;) Sista dagen gjord, skönt va?! Kram gumman!
    (Jay+Metallica=kan bara bli svinbra)

    SvaraRadera
  5. Grattis! Just den i rosa tycker jag är oerhört fin! En sådan vill jag med knipa nån gång.. någon som vill bli av med sin..? Haha, försöka duger..
    Ha en riktigt skön kväll o känn dig nöjd! (säkert en massa olika känslor på en gång efter det här)
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Åh, vad fin. Trånar efter dom där tröjorna. Har dock ingen. Passar dig fint. Pimpa dig med lite nitar så blir det rocknroll :-)
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  7. Åh.....A V I S !!!
    Den där kommer du rocka till, passar ju till det mesta. Stiligt till svart skinn t ex. Jag vet att du kommer hitta fanstastiska kombos - det är du ju grymmast på : )

    Och du, SKÅL!!! Fira nu ditt avslut med jobbet ordentligt. Jag får ibland själv nypa mig i armen när jag inser att jag aldrig mer nehöver gå tillbaka till min gamla arbetsplats. Tjoho!

    Stor Kram

    SvaraRadera
  8. Åå vad fin den var i rosa, tror bara jag sett den i chalk och lila tidigare. Jättefint köp, och du passar bra i färgen. Jag kommer inte i håg när du ska åka på din semester, så om jag inte kommenterar mer så måste du få en underbar semester, det förtjänar du.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Underbar tröja!! Jag är på jakt efter den lila men den dyker sällan upp i min storlek tyvärr =/ Ett stort grattis till sista dagen gjord! Men visst känner man sig lite bitter över att det liksom bara är "tack och hej" efter alla de år som man har jobbat och så är det liksom bara ut i kylan utan så mycket som ett tack...mycket dålig stil... Men en stor kram till dig och ett stort lycka till med fortsättningen!

    SvaraRadera
  10. Va kul att det var du som ropade hem den. Spanade på den ett tag men eftersom jag redan har två stycken - chalk och dark powder - insåg jag att jag borde låta bli. Skönt att det är över på gamla jobbet så att du kan fokusera på nåt bättre.
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Affi: tacktack! Jag är så glad att jag äntligen fått tag på den. Kram!

    Christina: ja det kan det nog vara för nu när du säger det så ploppar det upp ett litet minne att jag sett dig i den. Kram!

    Chatarina: jag hjälper dig att hålla span på en till dig också. Kram!

    Linda: ja jäkligt skönt men fattar det inte riktigt än bara. Overkligt. Jay + Metallica är bättre än Metallica själva, asfett! Kram!

    Annelie: ja snacka om känslor av alla möjliga slag… är mer kocko nu än någonsin känns det som… :o) Kram!

    L8: ja de är skitfina i vilken färg som tycker jag. Och så förbaskat mjuka och sköna att ha på sig. Så knip en om du får chansen. Kram!

    Lindiloo: ja det lär nog ta ett bra tag att verkligen fatta att man slipper gå dit igen. Aldrig någonsin mer… Grattis till oss båda. :o) Kram!

    Hilde: tack söta! Ja det ska verkligen bli så skönt att komma iväg, helt perfekt rätt nu (åker snortidigt på tisdagmorgon). Kram!

    Marita: jag har den lila också helt underbar färg. Håller tummarna stenhårt att du får tag på den en dag snart. Ja lite bittert är det nog allt, instämmer helt och fullt i det du skriver. Är man inte värd mer än så liksom… Kram!

    Anne: jag har också redan 2 så jag tänkte också att jag borde låta bli men funderar på att sälja den i dark powder som kompensation istället. :o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Älskar dessa tröjor och vill väldigt gärna lägga händerna på en!
    Men, undrar lite över storleken....är de normala/stora, eller?
    Tänker mest över byst och i ärmarna.
    Där brukar de ju vara trånga annars.
    Hoppas du får tid att svara!
    Måste vara härligt att bege sig till varmare breddgrader nu!! :o)
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Nettan: jag har tre stycken (storhetsvansinne på hög nivå) Och jag har min vanliga storlek 2 i alla tre. Den rosa jag fick hem igår känns lite mindre just över byst och i ärmarna men inte så att den känns för liten. Men om man pendlar mellan två storlekar så tror jag man ska satsa på den större. Hoppas du fick svar, känner mig lite svamlig. Bara att fråga igen annars. Kram!

    SvaraRadera
  14. Låt mig veta om du ska sälja DarkPowder så är jag intresserad av att köps den. Kram L8

    SvaraRadera
  15. L8: det är uppfattat och noterat. Väntar att bestämma mig till efter semestern, tänkte göra en garderobsrensning i julhelgen. Men I let you know.. :o)Kramkram!

    SvaraRadera
  16. Ok! Spännande med din garderobsrensning då vi har samma storlek :-) Ha nu en underbar semester! Njut! Kram L8

    SvaraRadera
  17. Åh vad fin! Förstår att du föll för den och ja med svart och nitar blir den *du*!

    SvaraRadera