Powered By Blogger

måndag 13 december 2010

Life at Kap Verde – del 6

Jag vet inte hur ofta som jag och mr Make har shoppat vykort som aldrig blivit postade. OFTA. Har frankerade kort hemma med motiv London, Roskilde, Amsterdam. Till exempel.
Adresserade familj och kamrater men ingen mer text vid sidan om det.

Dessa ska bli skrivna och skickade har vi enats om. Dags att inleda plitandet – den viktigaste aktiviteten idag. :o) Ha en superbra dag! Massa kramar!

7 kommentarer:

  1. Åh vad man känner igen sig, fast de senaste åren har vi inte ens inhandlat korten..... Synd för man vet ju att det uppskattas.

    Ni verkar ha det helt underbart, precis som det ska vara!!! :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, är så jäkla avundskjuk att ni fortfarande har det varmt haha. Jag kom hem i lördags morse & har i princip sovit tills nu. Märkligt att man kan bli så trött efter lite semester haha. Ni ser ut att ha det HELT underbart ! Sköt om er & ha det riktigt, riktigt najs, så hörs vi & ses vi snart igen !

    SvaraRadera
  3. Haha..ja så gör vi tyvärr också alldeles för ofta! (att det skall vara så svårt sätta sig ner o skriva några rader..) Hoppas luciadagen blir lika skön o mysig som föregående dagar! Lycka till med skrivandet! (idag har jag fått skotta mig både ut o in..) KRAMAR!

    SvaraRadera
  4. Haha välkänt fenomen! Jag har skickat julkort i dag till två gamla mostrar som blir alldeles förtvivlade om jag glömmer. Skulle mycket hellre ha skickat vykort från Kap Verde ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag är ganska duktig på att skicka vykort från semestrarna. Däremot kommer jag på nu att jag inte skickat ett enda julkort....Skit också, får ta tag i det i morgon. Ha det bra i värmen och kram till er båda!

    SvaraRadera
  6. Ha ha, jag brukar också köpa vykort å brukar lägga på dem när vi landar på Arlanda, typ.
    Fast mest blir det att jag skickar MMS, ett grymt sätt att förmedla sig på :)

    SvaraRadera
  7. Åh, vad härligt ni verkar ha det!
    Inte avis alls... ;)

    SvaraRadera