Powered By Blogger

söndag 5 december 2010

Magic moments igen & komma över synen i spegeln

Har tagit en liten paus i fixet. Dels för att återuppleva magic moments med Jay Smith på tv4. Och dels för att komma över synen i spegeln och den efterföljande depressionpaniken av att ha sett mig själv i de bikinisar som jag provade nyss. Gamla paltor eftersom jag vare sig har hunnit eller orkat att ge mig ut på jakt efter nya. Never att ni kommer att få se bild på mig i någon av dem, så det här blir det enda ni får se av the resklara bikinitrasor…


Kan hända att jag hastar in på Twilfit imorgon och plockar upp något litet nyförvärv som förhoppningsvis är lite mer smickrande på min Barbapapakropp… Så nu har jag fått beklaga mig lite också.
Raskt över till mr Smith – Metallicas överman… ;o) istället. Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Inte bara njuter av reprisen av Jays stordåd; spelar in så dottern kan digga i storformat! ;)

    Nu blev ju jag påmind att jag också måste se över bikinibeståndet innan Egyptenresan i mars. Det blir intressant...

    SvaraRadera
  2. Helen: åh varför tänkte jag inte på att spela in... korkade jag... har supersvårt att se i datorn för det bara stakar sig och stannar av hela tiden med mitt lilla skitmodem.
    Håller tummarna att du har betydligt bättre tur när du testar bikinibeståndet. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej hjärtat!
    Tänk du är snart i värmen!! Vilken känsla få ge sig av från denna kylan o all snö..måste kännas magiskt! Tyvärr är det aldrig roligt med bikiniprovning, försök vara lite mindre kritisk mot dig själv! Fast jag vet ju det inte är så lätt..
    Igår var vi på både julbazar o julmarknad på slottruinenen. Pengarna rullade, fick med oss många fina saker hem, så det var riktigt kul med lite julstämning. Sedan kokade vi bl.a smörkola som blev gudomligt god!
    Vad kul du köpte den där fina ärmlösa N..-nångting! Ursnygg på dig!
    Ha en fin o skön 2;a advent!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Landar in här en stund efter läger och har totalt missat Jay och hans stordåd. Håller med Annelie att den där N.. någonting är vråligt snygg på dig.
    Underbart att resa och njuta i solen.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Annelie: ja en helt drömlik känsla. Eftersom jag varit där tidigare så vet jag ju redan hur allt ser ut och är och hur mycket jag älskar stället och människorna vi har lärt känna lite smått. Och att jag är där, om typ 50 timmar igen känns helt overkligt liksom.
    Det har inte blivit någon julmarknad/bazar alls för mig i år, lite trist för jag gillar sådana, får väl ta igen det nästa år istället och till dess vara glad för dig skull att du hittat fina saker…:o) Sköt om dig fina vännen. Kram!

    Eva: ja helt perfekt med resa just nu, den kommer absolut helt rätt. :o) Tack för komplimang underbara vän. Kram till dig och mr Otto!

    SvaraRadera
  6. Vad härligt att plocka fram bikini... Skit i att de är gamla, tänk bara så skönt med semester... Njut!!
    Kram.

    SvaraRadera
  7. MollyB: gamla skiter jag i men de sitter ju illa som fan... fast fattar absolut vad du menar och du har rätt! Men tror du man kan hoppa i poolen insvept i sarong? ;o) Kram!

    SvaraRadera