Powered By Blogger

fredag 24 december 2010

Ett jäkligt korkad drag egentligen...

Gårdagen gick åt till en massa fixande. Började på Arbetsförmedlingen och med det besöket avklarat är jag nu officiellt arbetslös :o). Sedan blev det pakethämtning, småshopping i matbutiken, vovvenader i iskylan och lite städning i hemmet. En båttur hann vi också klämma in för att fylla på öl- och vinförrådet. Och så kunde jag inte hålla mig ifrån att få uppleva lite pre-spring live. Tyvärr har den lokala butiken jag droppade in i inte tagit in så mycket. De gör sällan det tyvärr. Men två plagg åkte i alla fall med in i provrummet:



















Sweet-brier blouse, lite rose och Ka-ching wrap, chalk

Ett jäkligt korkad drag egentligen eftersom jag har bestämt mig för att knipa igen plånboken för ett tag framåt. Har ju en flytt att tokspara ihop till och då går det liksom inte för sig att nalla stålar till Mollyförälskelser. Så trots blixtkärlek till båda dessa fick ingen av dem följa med hem.
Än i alla fall, för Sweet-brieren ligger ganska risigt till att bli hemplockad i mellandagarna istället… Gårdagen till ära blev den svarta Wigwamen luftad:


Nu ska vi ut och handla lite mat, vi firar inte jul i traditionell bemärkelse, tröttnade på hysterin för några år sedan och nu använder vi istället julklappspengarna till våra Kap Verde-resor.
Däremot blir det trerättersmiddag på tu man hand och med ett gäng tiggande fyrbentingar vid sidan om. Vad den kommer att innehålla i år återstår att se, det blir en spontanmeny utifrån vad vi känner för när vi står i butiken. Rock´n roll-shopping när den är som bäst liksom. :o) En stor julkram till er alla!

9 kommentarer:

  1. Visst är det svårt stå emot vårens frestelser.. Vi ska vara ensamma för första gången på flera år, maken jag o hundarna. Vi har lagat till o skall äta enbart det vi gillar! Litet men naggande gott.
    Största julkramen til dig o de dina!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nästa jul ska vi också skippa hysterin, har vi bestämt. Vi ska jobba som volontärer på jullunchen för hemlösa och andra ensamma.
    Ha en underbar rock ´n roll meny ikväll!

    SvaraRadera
  3. God jul älskade Susanne!! Saknar dig och ser fram emot att få träffa dig igen snart!!!

    SvaraRadera
  4. Jhur har du råd med Odd Molly nu när du är arbetsös? Och vad jobbade du medd innan?:)

    SvaraRadera
  5. Kramar och ha en GOD JUL!!!
    Önskar dig en god trerätters och massor med skratt med maken. Hoppas att vovvarna och katten/katterna får lite julmys dom också :-)
    Vi måste ses snart för du är så trevlig och underbar att umgås med.
    See you!

    SvaraRadera
  6. God Jul till dig och mannen!
    Trist men nödvändigt med köpstopp, I know...believe me...
    Kramisar!

    SvaraRadera
  7. Usch då, vad tråkigt med din mamma. :( Tur att brorsönerna har er som fixar och hjälper till.
    Stor julkram till bästaste Josanne.

    SvaraRadera
  8. Erika: God jul! Kram!

    Annelie: alltid svårt att stå emot :o) Och värre lär det bli med vårens kollektion… Illa… :o) Skönt att vara ensamma, jag gillar det, då kan man ta saker i sin egen takt och slipper allt hets som det annars lätt blir = min erfarenhet. Kram!

    Helen: låter som en kanonbra idé, jag hade gärna gjort detsamma, stöttat de som lever lite utanför den så uppgjorda bilden av julfirande. Kram!

    Sanni: detsamma vännen! Längtar! Kram!

    Lusa: ja du, eftersom jag blev arbetslös för bara någon dag sedan så återstår det att se. Lär inte bli lika många helt klart men mycket handlar ju om att prioritera också. Kram!

    Lingonberrie: jodå, hundar och katter fick delikatessköttbullar med skinka och ost i. Även om det togh emot lite att köpa likdelar… haha… Absolut måste vi ses snart, när har du tid och lust? Kram!

    Lindiloo: ja trist är ordet men samtidigt blir man lite mer eftertänksam tycker jag och det är ju bra. Inget ont som inte har något gott med sig… haha… ;o) Kram!

    Jeanette: ja fast skönt hon kom till sjukhuset i tid, brorsönernas mamma tvingade dit henne, känns trots allt bättre att ha henne där än hemma sjuk. Kram!

    SvaraRadera