Powered By Blogger

fredag 22 februari 2013

Dagens, så mycket mer & ny svängom kanske väntar

Föreläsarlyssnande och utfört (tillika riktigt roligt) tankeuppdrag i ämnet gerillamarknadsföring. Det blev lite aktion i skolan idag i alla fall. På vägen hem smet jag inom Ica för att shopsa på mig duschkräm till fyndpris, 10 spänn för helschysst Palmolive, very nice… Men! Fenomenet hungrig på utflykt i matbutik resulterade i så mycket mer, både vad gäller antal prylar och mängd kalorier. Semlor, hallonglass, choklad… Fast gott var det… :o)
Innan frossandet hamnade jag även i en lokal klädbutik jag gillar men sällan besöker eftersom den ligger lite fel jämfört med de kvarter jag mest rör mig i, TamTam. Som hade fått in galet mycket nytt sedan jag var där senast. Galet mycket snyggt nytt! Bland annat Hunkydory, Branting, några enstaka Mollysar… Så det lutar åt ännu en svängom i provrum där imorgon… Pallar ni fler bilder på det temat?... Och är det något speciellt ni vill jag ska testa i så fall så bara hojta så gör jag det ifall de plaggen finns där… Det enda som återstår i bildväg denna dag är dock den obligatoriska visningen av dagens stass:


Bomullströja – Odd Molly Rib jersey l/s, white, skinnjacka – Please, jeans – Please. Långt halsband med peacemärken – Uno de 50, kort halsband med döskalle – Rock by Sweden, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, multi, bälte – Cowboybelts, pjux – Jeffery Campbell Brit 2. 

Det var alles för idag, som just nu och för min del innebär rödvin, choklad och tvmuskler, trots att jag egentligen inte fattar varför jag glor på Gladiatorerna vecka efter vecka eftersom jag egentligen tycker det är ganska töntigt… Ibland gör man konstiga saker… så det kanske mest är därför… Kram på er! Och take care!

5 kommentarer:

  1. Ja, jag skyller på ungarna, att de vill se gladiatorerna:-) Hihi
    Provningsbilder är alltid kul, kör!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Här är en till som handlade hem allt annat än det som skulle hem till skafferiet. Typ grillchips, daimkakor, cider på Systemet osv :-D
    Du får kila in om Stadium, Intersport eller liknande och visa lite träningskläder.
    Jag behöver lite fler i min garderob :-D
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Här började vi kolla på Skyfall men somnade båda; hur det nu gick till med min favorit-Bond i rutan...

    SvaraRadera
  4. Gärna provbilder! Tex todd någonting jackan med band i rygg o read My hips jeans?:)

    SvaraRadera
  5. Oh den jackan! Så jävla läcker!! Kram

    SvaraRadera