Powered By Blogger

måndag 18 februari 2013

Dagens – som i när tidsoptimism blir otänkta val

Snacka om ytlighetsdickadejer… Fem stassar. Släpade jag fram i morse. I ren och skär obeslutsamhet över vilken som skulle få haka med till en skolsittning. Fem stassar med det gemensamt att jag kände lika mycket för att ta på mig vilken som helst av dem. För att jag gillar dem, för att det kändes som så länge sedan de blev luftade. Fem stassar som på grund av grava slängar av ostruktur och tidsoptimism blev en helt annan, en som rycktes i de sista sekundernas stressflykt.


Sidenblus – Odd Molly Sinsuality smock blouse, lite almost black, skinnjacka – Odd Molly Leatherette biker jacket, lite powder, jeans – Please studs, nero. 

Typiskt som det så ofta blir när denna slötant ska försöka välja något, tänker bort tiden för att därför få hasta ihop det som är enklast att slänga på sig när det kommer till kritan. Har försökt att ta tänket dagen innan och ha en färdig stass som hänger och väntar på morgonkvisten men det funkar sällan. För oftast har jag inte minsta lust att bära just det den dagen… 
I-landsproblem så det skriker om det, jag vet… men kan ändå inte låta bli att undra, det livsviktiga, hur ni gör med era stassval?... Tjing för nu!

5 kommentarer:

  1. Jag säger som Pernilla, skitsnyggt!
    Och stassvalen på morgonen vill jag knappt tänka på. Det är kaos i huvudet varje morgon just nu. Inget som jag vill ha på mig. Inget som känns roligt. Men egentligen tror jag inte det är kläderna, utan vintern jag är trött på...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Megasnyggt säger jag! :) Hihi. Ja skitsnyggt absolut!
    Jag bestämmer stasses lite efter vad som vankas i arbetsväg och så väääädret. Det det blöta dumma...:) :) Nej nu ska jag inte gnälla mer om det.
    Jag gillar att ha en klädstång i sovrummet, hade det innan och då var den full av fyra fem olika stassar av kläder som jag gillade just då. Lite mer överkomligt än att gissa vad som finns i garderoben och på helgerna brukade jag plocka fram och byta ut. Himla kul faktiskt.
    kram!

    SvaraRadera
  3. Skitsnyggt! Just nu så bara blundar jag och tar nåt. Oinspirerad som f-n.....Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har samma metod som du :) Kan inte planera dagen innan för då vet jag ju inte vilket humör jag ska vakna på. Provar ett antal plagg, tiden tar slut och tar det sista provade - ofta.

    Kram
    Malin

    SvaraRadera