Powered By Blogger

tisdag 19 februari 2013

Dagens – som kan totalglömma att hålla kväll

Jag lyckades skärpa till mig så pass att jag fick rafsat ihop en hel massa material att ha med i det där projektarbetet jag pratade om i förra inlägget. Stolpade dessutom ner prylar som till exempel erfarenheter och intryck från praktiken att ha med där i. Najs, ”bara” att skriva ihop rubbet till något i alla fall hyfsat förståligt när jag kommer hem, tänkte jag. Jag tänkte fel, riktigt fel… På grund av att jag inte tänkte alls... För när det var dags att samla ihop sina pinaler och stämpla ut från dagens skolpass så råkade jag visst glömma kvar usbminnet i skoldatorn. Usbminnet med rubbet av det hopsamlade… Så bye bye att hålla kväll, hello att börja om från början i projektandet (som dessutom är ruggigt tråkigt)… Någon som vet ifall det finns kurser i hur man slutar vara en virrig senilotant?... Jag kom i alla fall ihåg att klä på mig i morse. Vilket alltid är något. Och stassen blev denna:


Stickad tröja – Odd Molly Wildside jumper, chalk, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, pink, jeans - Please studs, nero. Kram för nu! Och take care därute!

2 kommentarer:

  1. Åh nej, sånt gör en galen!
    Ungefär som att jag inte hittade mitt F&S-kort och letade i över en vecka, jag som skulle återuppta träningen idag. Avstod att punga ut för nytt kort och idag hittade jag det i Smakrådets bil. Ett halleluja moment! Hoppas du i alla fall får tillbaka ditt usb!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter mindre roligt :( Hoppas du får ihop det snabbt i alla fall!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera