Powered By Blogger

onsdag 20 februari 2013

Dagens – som blev smått knockad av toknervositet

Eftersom det var ett evigt malande om projektarbete och redovisning här igår så kan jag ju kanske berätta hur det gick också. Fick en del nerplitat till sist men bestämde mig ändå för att köra på hälften improvisation i redovisningsdelen. Kändes absolut helt okej. Tills jag ställde mig där framme i klassrummet och skulle börja hålla låda. För då slog värsta dårnervositeten till. Så det blev mest en massa galet svammel utan sammanhang… 
Det sjukaste är att jag egentligen inte fattar varför jag blev nervös, för det var ju bara mina klasskompisar, som jag träffat vardagligdags i snart tre månader och som jag dessutom gillar… Tror inte det handlar om det där med spontant framförande för jag hade ju en del på papper framför mig och det lyckades jag också yra till… Så därför kan jag inte låta bli att fråga hur ni gör när rampfebern slår till i liknande lägen?... 
Har ni något bra knep att dela med er av?... Så denna tant slipper känna sig tokmisslyckad även nästa gång det vankas redovisning… Något som inte var riktigt lika förfelat idag var da stass. Som jag trivs ganska bra i. Jag pratar om: 


Kofta – Odd Molly Egotrip short wrap cardigan, indigo, svarta jeans – Please studs, nero, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, indigo. 

Nu: matlagnng, fattar inte varför det alltid blir så sent med det nu för tiden… Kram!

4 kommentarer:

  1. Å precis sådär blir det för mig ibland också. Jag brukar känna mig jättekaxig och för det mesta går det jättebra men så ibland får man den där toknervositeten from hell och man fattar inte varför. Har inga direkta tips hur man kan undvika det men tänkte du skulle få höra att du inte är ensam :)

    Gillar verkligen da stass idag Koftan är en klar favvo :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Det är bara att träna tror jag. Bara och bara..f`låt. Men det hjälper att stå framför spegeln hemma och låtsas att det är publiken.
    Ett annat tips är att föreställa sig publiken naken har jag hört. Men aldrig provat för det vågar jag inte, hu.

    Superfin stass!
    kramar

    SvaraRadera
  3. Jag håller rätt mkt pres. Och nervositet går över ju längre in i pres man kommer. När jag rör till det "köper jag tid" andas- det är ok med pauser. Säger att jaha. Nu vet jag inte vad jag ska säga. Eller kastar ut en fråga. Allt för att få mer tid. Då lägger det sig och man kan rädda det. Om inte? Ja...vad är väl en bal på slottet tänker jag. Jag har hållt en del riktigt kassa pres. An I am still alive:)

    SvaraRadera
  4. Att tänka sig publiken nakna eller med clownnäsor är en klassiker. =)

    SvaraRadera