Powered By Blogger

torsdag 28 februari 2013

Precis som jag hade hoppats på...

... så är gårdagens nykomling en liten sötnos. Aningen anspråkslös måhända men det tycker jag bara är bra för därmed är chanserna att den ska göra sig polare med en hel massa annat i min garderob så mycket större. Jag tippar till och med på att den har hög potential att bli en kommande favorit här. Och förutom alla skrynklor är den mycket väl överensstämmande med produktbilderna. Jag pratar...


... Odd Molly Hookbait hood cardigan, lite grey mel. Provapåvisning kommer då planen är att låta den ingå i dagens stass.
Har ni fått hem något från SS3? Några hissar, några dissar?... Alltid kul att höra hur plaggen man tokdreglat över på bilder tar sig uttryck irl... Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

  1. Denna har jag varit nära att klicka flera gånger men inte vetat med storlek, hur är den i storlek? Jag är en 2-2+, ska jag ta 2 eller 3 tycker du?
    Mvh Minna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker den är normal till något stor i storlek. Jag är för det mesta 1 i Odd Molly och denna är 1 men jag skulle säkert kunna ha 0 också för den är lite stor. Bra dock om man vill ha ett par lager under. Men jag tror nog du ska satsa på en 2:a. Eller ännu bättre prova om du har chansen. Kram!

      Radera
  2. Så fin! Är lite sugen på den jag med. Fick hem det lilla spetsiga västliknande linnet i grönt i går. Har hjärnsläpp och kommer inte ihåg namnet nu. Är jättenöjd med det:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag är lite sugen på västsaken du fått hem. Så önskar mig därför en liten visning av den :o) Kram!

      Radera
  3. Var har du köpt den jag hittar inte den i någon webbutik???

    SvaraRadera
  4. Vet du hur What-A-Mesh-Dress är i storlek?
    Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen aning men undrar själv lite detsamma så jag kastar ut frågan här i bloggen strax så får vi hoppas någon vet :o) Kram!

      Radera
  5. De jag hade beställt från CD gick tyvärr inte i produktion. Efter velande så väntar jag hem två ärmlösa klänningar, ha ha så ovanligt! Rapporterar när dom kommit. Storlekar är ju ett gissel men för en gång skull har jag returnerat de som blivit fel. Flera plagg faktiskt men hittat annat istället, såklart..
    Den gråa ser skön ut o den västen Linda skriver om vill jag också se!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Åh vad jag blev inspirerad nu, tror jag måste beställa en sån nu, jag är förtjust i det som är aningen mer anspråkslöst , för precis som du säger så kan det lätt bli en favvo. Plus att ajg verkligen behöver plagg med långärmar har jag upptäckt.. Kramar och ut o gå i solen...

    SvaraRadera