Powered By Blogger

torsdag 21 februari 2013

Dagens – som jag tycker landade på ett ålderslagomplan

Jag har klurat på det där med åldersgränser på kläder. Och kan inte annat än att hävda det jag alltid har sagt; att det är känslan hos den som bär plaggen som räknas, inte ålder. Känns det rätt så är det rätt. Liksom… Och likadant åt andra hållet, så eftersom Ruderiderstishorna inte kändes bra, eller som jag, så var de inte det heller. Så enkelt.
Att jag ändå började fundera på det är att det här var första gången (reserverar mig dock för att det kanske har hänt någon gång tidigare men att jag lyckats förtränga det…) som jag kände mig som en tonårssjuk gammeltant. Vanligast är annars att vissa provade plagg kan te sig som way to tantiga för min del, eller stil, eller ja ni fattar nog… Någon som känner igen sig?
En stass som däremot landar på ett för mig ålderslagomplan är min dress of idag:


Bomullsblus – Odd Molly Truelove blouse, almost black, kavaj - Forever 21 Zippered blazer, black (på tal om åldergränser… ;o)), jeans – Please Camoflage.

Nu är det dock sunkigaste mysuniformen som är på. Och sängläge som gäller. Befinner mig nämligen i det där ruggrysligt oangenäma tillståndet där feber och någonslags influensaskit står och lurar i kroppen. Inte bra, vill inte ha! Orkar inte, hinner inte… Så planen är att försöka sova bort eländet… Peace out för idag!

3 kommentarer:

  1. Snygging där..!
    Och hoppas du kryar på dig nu under natten. Sömn ska ju göra underverk säger dom.

    kram!

    SvaraRadera
  2. Nej jag tror faktiskt inte att jag har någon åldersgräns på kläder. Det enda som är nono för mig är korta kjolar och alltför mycket urringning. Ok med ordentlig urringning på en festblåsa men ack så fel på jobbet :) Tänk om någon skulle säga åt mig att jag är för gammal för min änglatröja från Cindstory - nä det skulle jag fullkomligt skita i för det handlar om hur jag känner mig i plagget.
    Kramar å krya!

    SvaraRadera
  3. Nix feber vill vi inte ha! Häck väck våt fläck, som de sa i superjulkalendern Trolltider.
    Jo känns det rätt så är det rätt.

    SvaraRadera