Powered By Blogger

onsdag 20 februari 2013

En provning – kärlekar, fattar inte & en helt annan

Inget idealiskt ljus, ett utseende som andas surmupp, megablek och ett nytvättat och ofixat hår som blir alltmer elektriskt för varje plagg som åker på och av. 
Men! Om vi skiter i det och istället fokuserar på de nysläppta kläderna så kommer dagens provning av Hunkydory som skedde i min lokala butik Cirkus här:

Westwille tee, signature green, storlek S, 1499:- 

Den heter grön fast jag tycker att den är betydligt mer grå till färgen. Lite längre i modellen men funkar ändå att knö ner i jeansen tycker jag. Den snyggaste t-shirt jag skådat på bra länge. Framförallt i kulören här under:

Westwille tee, pure white, storlek S, 1499:- 

Det finns bara en sak att säga: önskelistad på direkten. Och det i en av toppositionerna. För i min lilla hjärna hade denna passat till exakt allt… :o)

Essentials henley blouse, pure white, storlek S, 1199:- 

Farfarsskjorta av det klassiska slaget, dock väldigt tunn i tyget. Knappar och band i ärmarna gör att den enkelt kan förvandlas från långärmad till trekvartslängd.

Oxford Shirt, pure white, storlek S, 1299:- 

Denna var inte helt fel, säger jag som på något vis har fått för mig att jag en dag skulle vilja klä mig som en mer sofistikerad människa och då bära skjorta och kavaj... Roliga knappar som liksom såg ut som små hjul, eller nåt…

Knit with hole details, toasted grey, storlek XS, 1499:- 

 Stickad tröja som tonar ut i mörkare grå nertill. Lite snedvriden och med hålmönster a la grunge… Lite stel på något sätt men ändå soft att ha på sig…

Light weight japan knit, coral, storlek S, 1299:- 

Jag tycker att dessa kan vara skitsnygga på andra men jag fattar aldrig hur de ska sättas ihop. Tog på mig den som den var och ser det inte mest bara helt galet ut? Den var i alla fall megamjuk och lagom tjock. Inte för varm, inte för tunn, typ…

Zippy japan knit, coral, storlek S, 1299:-

Ännu en lite knasmodellad koftgrunka. Denna var dock ganska självklar i hur den ska bäras. Även denna mjuk och lagom tjock. Kan inte riktigt bestämma mig men tror att jag gillar den…

Baeufort jacket, almost black, storlek S, 2999:- 

Fan! Att den skulle vara så snygg irl... Hade ju hoppats på motsatsen med tanke på prislappen… Överdådigt pyntad, exakt vad jag är svag för. Kärlek!

Gossip Cate, apricot, storlek XS, 899:- 

Trodde att detta också var en Hunkydory men se det var det inte, för när blicken föll på märket efter att jag provat den så bildade bokstäverna istället Gossip. En söt och ganska vid blus, längre och med fin lite rynkdetalj baktill. Väckte helt klart min sommarlängtan till liv ganska ordentligt… 

Vad tycker ni? Något ni gillar? Något ni definitivt dissar?... Tack & hej för idag!

9 kommentarer:

  1. snygg provning, den översta är skitsnygg och "de japanska" är så snygga..är lite tveksam till färgen bara :-)
    Du är snygg som alltid i alla fall :-)
    Kram sweetie!

    SvaraRadera
  2. Zippygrejen stod jag länge och väl och beskådade i ett skyltfönster på Marieberg i söndags. Skitsnygg! Kram

    SvaraRadera
  3. Hunky Dory gör som vanligt en massa supersnygga plagg! Och du klär verkligen i dem!
    T-shirten är grym, och priset likaså... Beaufort jacket är ju som gjord för dig!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hunky Dory har gjort det igen. En superkollektion. Har också fastnat galet för frans-tishan. Såååå cool :) Gillar också den där aprikos-orangea färgen. Känns så fresh :) Kavajen vågar jag inte ens titta på för prislappen var ju lite väl kanske för min smak :)

    Tack för finfin provning

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Baeufort jacket är galet snygg på dig, synd att prislappen är lika galen. Tycker att du klär suveränt bra i Oxford skirt, sofistikerat klassiskt och snyggt. Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Fin provning! Gillar också en del från Hunkydory. Svarta kavaj/jackan var snygg på dig, precis som mesta är! Den översta ser lite konstig ut på bild i mina ögon..antar det blir helt annat irl. Tack för din provning!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Snyggt och jag förstår kärleken till dyra jackan.
    Allt aprikos går däremot fetbort här; ryser av tidiga 90-talsvibbar. =)

    SvaraRadera
  8. Jackan är svårt habegärsframkallande! Skitsnygg och du i den.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jackan är grymt snygg och du passar tokbra i den. Tycket Japan-koftorna är snygga på andra men jag får aldrig till rätta knycken. T-shirtsen med fransar är inte min kopp te och jag tycker priset är sjukt högt. Tycker att en jacka för 3000 är mer motiverat än en tisha för 1400. Men det är ju jag det, viktigast är ju vad DU tycker.

    Kram

    SvaraRadera