Powered By Blogger

söndag 17 februari 2013

Två veckor som har rört om och tvärvänt på bilden

Så var mina första två veckor av praktik avklarade. Japp, har kört helgpass, på egen begäran. Vill få en så bred bild som möjligt av arbetet och så gillar jag att vara där när det händer mest. Nu väntar en veckas sittande i skolsal och sedan två veckor till i den praktiska verkligheten. På samma ställe, vilket jag är mucho glad för. För jag trivs kanon, med jobbet, miljön, människorna där. Och så kan jag inte låta bli att vara förundrad över hur dessa två veckor har rört om och ändrat så mycket av självbilden jag burit på de senaste åren. Tvärvänt till och med. Och det till det bättre. Absolut till det sååå mycket bättre! Att bli tagen på allvar, få ansvar och en hel hop med beröm, bli kallad lättlärd och duktig, ha arbetskamrater som behandlar en som en av dem… istället för att ses som en arbetslös odugling, en tvättäkta loser… 
Tvärvänt… Äntligen! Liksom… Och det må kanske låta skrytigt att ta upp det här men det är en glädje så stor att den sprutar ur öronen, och uppenbarligen även fingrarna, så det blev bara så… Men nu slut på skrävlerierna, i alla fall för idag… och istället dags för lite sömn. Så peace out för idag, från mig och Noima katt.

13 kommentarer:

  1. Hej!
    Du är värld all respekt i hela vida världen och grattis för att du trivs så bra.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Tacka fan för att du får beröm! Because you`re fucking worth it! Kram

    SvaraRadera
  3. Låter härligt och du är verkligen värd det!
    Tycker du kämpar så bra:)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Underbart! Vad glad jag blir för din skull!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt! Blir jätteglad när jag läser det och samtidigt inte dugg förvånad - du är verkligen ingen loser på något sätt! Men förstår känslan... blir peppad av detta då det är min första "arbetsdag" idag på två år!! Pirrigt som tusan :p men ska väl överleva det jag med hoppas jag. Kramar!

    SvaraRadera
  6. Nej men nej, nej, inte är det några skrävlerier!!! Det är ju bara helt underbart att höra och du är så värd att få känna så! Jag är helt övertygad om att du gör ett fantastiskt jobb och nu kan det bara gå uppåt vettu!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Skryt på du!
    Men brrr att mötas av typ snöstorm ...

    SvaraRadera
  8. Skönt du är inne på rätt spår..att kunna ta emot beröm kan vara mkt svårt! Roligt läsa du tar emot utan större krusiduller!!
    Sötaste kattbilden!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Så kul :) det är du värd förstås.

    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  10. Så glad för din skull!
    Kram <3

    SvaraRadera