Powered By Blogger

söndag 17 februari 2013

I ett provrum med 5 vita, 1 svart och 1 lite mittemellan

Jag hade ett mål med mitt besök på Gina Tricot igår. Att införskaffa en tunn långärmad bomullströja att ha under praktiktröjan. Hittade en sådan till det facila priset av 99 riksdaler. Men den glömde jag ta bilder på. Det gjorde jag dock inte med de andra plaggen jag visst också råkade få med mig in i provrummet. Dessa:

Anna knot blouse, offwhite, storlek 36, 249:- 

Tror tanken är att den ska knytas så här eftersom den har galet långa snibbar fram. Mjuk och riktigt najs i såväl material som modell, tycker jag. Går att knäppa upp i ärmen till trekvartslängd.

Amanda blouse, white, storlek 36, 249:- 

Söt blus med spetserier fram och lite baktill också. Tunnare tyg så ganska genomskinlig, Något längre baktill. Även denna har knapp och band i ärmarna så de går att göra till en längd strax nedanför armbågen.

Maj knitted sweater, cream, storlek XS, 349:- 

Spetsmönstrad fram, slätstickad bak. Lite stummare material, liksom men ändå relativt mjuk. Trekvartslängd på ärmarna och lika lång fram som baktill.

Karla sweater, oat storlek XS, 299:- 

Sweatshirtmaterial så riktigt mjuk och skön att ha på sig. Ser ut som en kofta men det är en tröja. Med små diskreta nitar i kanterna som är ut- och invända, liksom.

Lucy top, vintage indigo, storlek S, 149:- 

Tunn bomullströja, dock inte genomskinligtunn. Något längre bak än fram och ganska rymlig i modellen.

Cherry blazer, offwhite, storlek 36, 399:- 

Lite tråkigt material, kändes lite för konstlat, liksom. Nylonigt, kan man säga så?... Och inte för rak i modellen dessutom. Synd för annars var denna riktigt cool.

Cara jacket, black, storlek 36, 499:- 

Klassiskt bomberjackstuk med litet pilotmärke framtill. Ganska stor och lite bulsig i modellen. Fast najs att ha på sig, en suverän vårkompis kanske?... 

Och så var det med det. Inget shoppat, förutom den där som inte fastnade på bild. Fast en, eller möjligtvis två av dem väcker ändå en smula habegär... Tjing för nu!

2 kommentarer:

  1. Tack för visning! Kul med billigare plagg här också. Jag blev kär i två stycken så nu har jag beställt dom från webshopen. Take care som du brukar säga :-) Kia

    SvaraRadera
  2. Skulle gått in på GT när jag var på Marieberg i dag men jag orkade fan inte! Var helt slut efter Ikea.....Kram!

    SvaraRadera