Powered By Blogger

söndag 24 februari 2013

Provning del 2 – sju Mollysar från vårens släpp

Rib jersey tank, lite yellow, 499:- 

Storlek 1. Testade mest denna för att se om jag gör mig i färgen ljusgul. Kanske om jag är solbränd… men en himla läcker färg, som citronglass på ett ungefär. I övrig samma modell och identisk storlekmässigt med sina föregångare. 

Rib jersey top, lite rose, 549:- 

Storlek 1. Visst är de här t-shirtaktiga modellen ny? Eller är det bara jag som missat den tidigare… Oavsett så är det en najs modell, passform som den långärmade men med en kortare ärm, som synes, som har lite antydan till puff på axeln. Mer rosa i verkligheten än vad jag, tyvärr, lyckades få fram.

Disobedient jumper, almost black, 1799:- 

 Storlek 1. Denna känns ju urgammal nu men jag kunde ändå inte låta bli att släpa med den in i provrummet. Där den uppenbarade sig som en positiv överraskning i mina ögon. Det i kategorierna modell, passform, färger, softhet… En mycket trevlig tröja med andra ord. 

Girlfriend jumper, lite rose, 1499:- 

 Storlek 1. Ganska tunn, väldigt hålmönstrad och därmed rätt bra genomskinlig. Men söt som sockervadd och en garanterat användbar sommartröja.

Chibhali jumper, white, 1699:-  

Storlek 1. Sådär lagom i tjocklek, som i funkar nu, funkar finemang i vårvärme. Mjuk och fint ribbstickad. Små fickor nertill som jag gillade, sprund baktill som jag verkligen gillade.

Crochet ming jacket, lite rose, 2599:-

Storlek 1. Ganska tjock men galet mjuk. Lite utsvängd i modellen, mucho fina detaljer, inte minst på ryggen. Definitivt snyggare i verkligheten än på produktbilderna.

 Lovely knit biker jacket, indigo, 2499:-

Storlek 1. Denna hade jag verkligen längtat efter att få prova. Men den är inte alls i närheten av lika snygg på mig som på flera andra här i Mollywood. Därmed inte sagt att jag inte gillade den för det gör jag. Men inte tillräckligt för att hålla kvar den i önskelisttoppen… Så nerhalkad där men ändå en bikerkofta (en modell jag älskar just nu) som är mjuk, figurschysst, relativt lättburen och lite villha.

Provningen är gjord på Tam Tam i Helsingborg. Undrar ni något mer om plaggen så är det bara att fråga. Nu vankas det söndagssupé så jag utgår igen… Kram!

10 kommentarer:

  1. Tack för fin provning! I love provningar :) Ming Jacket såg mycket finare ut än på produktbilderna, måste inspekteras :) Jag tycker att biker knit passade dig ypperligt!! Kram L

    SvaraRadera
  2. Tackar för visningen! Verkar ha kommit ut en del nytt i butikerna:) Grandmas lilla jacka var ju superfin, bikern likaså:)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. ojoj vad fint! du passar i allt :)
    tack för dina förtäffliga provningar, jättekul att se, speciellt eftersom de är så långsamma här i uppsala på att hänga fram de nya plaggen
    kram
    elisabeth

    SvaraRadera
  4. Nice!
    Tack för en fin provning.
    kram

    SvaraRadera
  5. MIng jacket var en positiv överraskning:) Och Bikern ligger bra till hos mig! Och du är ju snygg i allt......Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack för du visar oss! Många fina jumprar i årets vårkollektion! Efter en tid av velande lyckades jag till slut bestämma mig för en, vilket jag är glad för!
    Håller med dig o övriga att den där Mingjackan ser finare ut på dig än produktbilden.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  7. Som vanligt en massa fint på en fining :) Tack!

    Toligt med positiva överraskningar som Ming jacket, den ser superfin ut

    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack för fin provning! Du passar då visst i biker jackan/koftan! Ursnygg till dig tycker jag. Den ligger hemma i Sverige och väntar på mig också, så nyfiken!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Tack för fin provning! Den där chibalin är jag lite nyfiken på men inte tillräckligt för att orka prova :)) Kanske lika bra det - garderoben är full.
    Kram

    SvaraRadera