Powered By Blogger

söndag 10 februari 2013

Veckans träningsrapport – inte lika klurigt som jag trodde

Jag trodde att det skulle bli klurigt att få till träningen då jag ju fattade att vecka ett i praktikland skulle bli en uttröttande historia. Av ovana. Eller rättare sagt att jag skulle vara alldeles för slö för att orka pressa in egna gymbesök... 
Och delvis kanske det var lite så också… Men! Att befinna sig på ett gym hela dagarna drog mest med sig att jag ville få skutta runt en smula själv på ledig tid och därför lyckades jag trots allt få till ett par pass under den gångna veckan:


Helt klart godkänt om jag får säga det själv. Har inga uppsatta mål jag ska nå med antal träningstillfällen per vecka. En liten plan är dock att jag vill få bort vinterisoleringsvallen som lagt sig prydligt, och ganska ståtligt, tillrätta runt magpartiet, men just nu är det ändå allra mest träna för att må bättre såväl fysiskt som mentalt som är det viktigaste. 
Veckan som kommer lär det bli klurigt ur ett tidsperspektiv på grund av andra tider på praktiken, som i samma tider där som det hålls pass på mitt träningsställe, men något litet pass ska jag nog ändå lyckas få till… 
Idag blir det dock träningsbefriad tillvaro. För det är mest välbehövligt söndagsslappande på programmet, inte helt fel faktiskt. Take care därute! Kram!

1 kommentar:

  1. Det där är hur strongt som helst!!! Jag vet själv hur otroligt tufft det är att börja på ett nytt ställe. Guldstjärna till dig!!! Ha en bra slappdag!
    Petronella

    SvaraRadera