Powered By Blogger

onsdag 27 februari 2013

En snabbis med sex plagg i provrum på HM

Dags att flasha dagens spontanprovning på HM. Jag tog de storlekar som fanns tillgängliga så vissa plagg är lite överdimensionerade på mig, ett i gränslandet till för trångt. Men! Jag provade glatt på i alla fall, för det är ju kul… 
Inte alls lika skojsigt att behöva möta sin blekrisiga nuna dock, eller tokfrisyren som har behövt lite klipp de senaste månaderna… så skit gärna i de detaljerna när plaggen kommer indimpandes här: 

Blus med någonslags holkärm 249:- 

För det heter väl holkärm, eller?.. Storlek 36. Figursydd blus med små guldiga nitar runt ärmkanten. Asymmetrisk i nerderkanten, lång guldig dragkedja baktill. Soft tyg, aningens genomskinlig. Något liten i storlek om man jämför med vad jag normalt har.

Rak topp i chiffong 199:- 

Storlek 36. Kort ärm med fastsytt uppvik. Tunt tyg så därmed ganska genomskinlig. Med drag av oversizemodell och synlig dragkedja bak. Normal till en smula stor i storlek.

Mc-väst i läderimitation 299:- 

Storlek 38. Fodrad och med finesser som axelklaffar, fickor med dragkedja framtill och remmar med spännen i sidorna. Normal i storlek om man utgår från min vanliga size.

Stickad kofta i grungestil 999:- 

Storlek S. Mönster och tråddetaljer a la trash såväl fram som baktill. Fodrat med silkigt tyg. Ganska tjock och tung men soft att ha på sig. Färgen drar mest åt det ljuslila hållet. Något stor i storlek.

Vit bikerjeansjacka 299:- 

Storlek 38. Kort och tajt modell i 100 procent bomull. Fodrad, två sidfickor med dragkedja och små silvriga nitar på slagen. Liten i storlek.

Svart jacka med fransar 1999:- 

Storlek 38. Av både skinn och mocka, äkta eller ej hann jag aldrig kolla upp. Långa fransar såväl framtill som långs hela insidorna på båda ärmarna. Jag skulle kalla denna normal i storlek. 

Vad säger ni; något ni gillar? Eller för den delen tycker är skitfult?... Att det blev just dessa jag valde beror på att det var de plagg som jag spontant fastnade för vid första anblicken (bra då att de jag fått frågan om jag vill prova föll in under just de kriterierna). Som redan nämnt så fanns det mer som föll mig i smaken så kanske att det blir en fortsättning någon annan dag, vi får se. 
Men för denna dag är det slutinläggat så peace out och sov gott! 

6 kommentarer:

  1. Bäst är den vita bikerjeansjackan! Du är supersnygg i den!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kul att höra för det var den ag själv gillade bäst också. Kram!

      Radera
  2. TACK söta för besväret och för smset! Jag har klickat nu det blev båda (-:
    Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara kul att kunna hjälpa ju. Att jag sedan fick ett litet habegär själv på köpet är smällar man får ta.. ;o) Kram!

      Radera
  3. Tycker du passar i de flesta plaggen! Koftan tycker jag personligen bäst om..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja koftan var riktigt cool. Kram!

      Radera