Powered By Blogger

tisdag 12 februari 2013

Nu har det fått knivskarp konkurrens

Så fort jag fick en chans så körde jag näsan i det när jag sprang på det i någon butik. Ville så gärna ha, var för snål (kan även stavas fattig...) Men så fick jag det i julklapp av en megasnäll person med klass. Blev överlycklig och det har inte gått en enda dag sedan dess utan att jag sniffat en hel del Voluspa Crisp Champagne. Doftljusens doftljus. Enligt mig... 
Men! Nu har det fått knivskarp konkurrens. Av den fina vinsten som jag kammade hem i en utlottning hos Life´s Silverlining och som uppenbarade sig hos mig igår. 


Reunion Chai tea. Är det något jag är stenkär i vad gäller dryck så är det chai latte och ljuset har den exakt rätta doften. Helt magiskt! Invigt denna kväll. Som för övrigt har varit ovanligt kort då jag kört ett eftermiddags- kvällspass i praktikland idag. Skulle premiärat på träningsgolvet där också men hann aldrig med det… :o( Dumt, för snacka om att jag är en smula träningsabstinensad när jag befinner mig där. Ska försöka ta igen lite av det med ett megatidigt morgonpass på ”mitt eget gym” imorgon. 
Får se om kroppen är med på noterna att kliva ur sängen före 06.00… Kanske om jag försöker dejta John Blund rätt omgående… Ja så får det nog bli, så peace out!

4 kommentarer:

  1. Visst är Reunionljusen underbara!
    Webshoppen Agnes Amelia har 20% rabatt på allt från Reunion februari ut med koden Reunion02.
    Ifall du precis som jag, behöver fylla på lagret hemma ;-).

    Kram!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! ja det lagret kan nog fyllas hur mycket som helst... :o) Kram!

      Radera
  2. Gillar också de ljusen. Någon har haft lite för stark doft men de flesta är underbara. Kan även tipsa om Voluspa Macarons.Mmm...

    sov gott!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aldrig sett ens men det måste helt klart kollas upp, låter ju galet, men kul, typ... :o) Kram!

      Radera