Powered By Blogger

lördag 9 februari 2013

Orelevant, äckligt & bäst - en slags mässrapport

Om någon har missat, lätt hänt eftersom jag bara tjatat om det sisådär sjuhundra gånger… ;o) så har jag ju varit på Fitness och Hälsomässa med Sanna idag. En tillställning som bjöd på ett mischmasch mellan relevans och oväntade inslag. Eller så är det bara jag som har lite svårt för att knåpa in hemslöjdsstickade mössor, lösnaglar och pulverdieter i ett hälsoperspektiv… 
Men! Det fanns som sagt dithörande prylar också. Sådant som bland annat...




Mat med hälsofaktor, diverse träningsformer och gym, bland annat ett av ”mina”:



Japp, där jag tränar. Tyvärr fanns inte min praktikplats med, men de gym som gjorde bjöd även på uppvisningar. Och allra bäst var, såklart, ”mina” instruktörer:



Det figurerade även träningsredskap, till exempel någonslags knasiga cyklar med tre hjul, utbildningsföretag inom området, en vegetarisk restaurang. Och: 


Broccolichips. Var först inne på att shoppa en paket, men så tänkte jag efter och det lät ju egentligen inte speciellt gott, för även om ag gillar såväl chips som broccoli så vill jag nog ha det var för sig, liksom... 
Så det jag fick plockat med mig hem blev istället tre paket ur denna samling: 


Fast det fanns saker som lät betydligt äckligare än broccolichips. För vad sägs till exempel om...


... köttfärsgaffel... hmmm... Eller denna dam, som satt i egen hög person på en stol på någonslags podium och skrev autografer:  


Och det var någonstans där som vi bestämde oss för att det fick vara slutmässat... Och vi begav oss istället... 



... till Waynes för att fika onyttigheter och avhandla sådant som självförtroende, träning ur lite olika perspektiv och varför Sanna egentligen borde ha en jacka som bara har en enda ficka... Fast det där sista får hon berätta om själv, i fall hon vill... Ja lite så var det. För att dra det kort och förmodligen tråkigt. Även om det var en riktigt supernajs dag egentligen... Fast jag är för trött för att plita skojsigt och säger därför tack och hej och god natt för mig för denna dag! 

9 kommentarer:

  1. Är Pauluns flingor goda? Har funderat på att köpa dem men är så dyra och trist om de inte är goda då. Vilket bra pris på mässan!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Pauluns fligor är supergoda tycker jag och för min del värda det höga priset. Men du - vem fan vill ha hennes autograf???? Undrar hur mycket hon tog för den :))
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Tråkigt bara att Paulun är en sån "kappvändare" och skrattar hela vägen till banken. Vägrar köpa hans produkter av den anledningen.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Haha du är för rolig. Sorry igen för det galna slutet där jag fick för mig att jag tappat min plånbok och hade den hela tiden i en konstig fick jag inte ens visste att jag hade. :p Allt innan dess var hur bra som helst! Ha det bäst. Kramis

    SvaraRadera
  6. Ficka ska det ju klart stå. :p

    SvaraRadera
  7. Verkar ändå vara en intressant och bra dag, trots lite mer "otippade" inslag. Din telefon ringde min förresten, så jag fick lite musik på köpet där. Klem och fin söndag

    SvaraRadera
  8. Vägrar Pauluns grejer. Dyrt när det inte är svårt att fixa själv.
    Tycker oxå att han "passat på" att hitta en grej att sälja dyrt. Först bli guru-sedan kränga liksom.

    SvaraRadera
  9. Gillar Pauluns müsli, särskilt den med äpple och kanel. Visst, dom är dyra, men varför köpa hem 5 olika paket och mixa själv när nån nu redan gjort det åt mig :)

    Kram
    Malin

    SvaraRadera