Powered By Blogger

torsdag 15 augusti 2013

Aktuell status för en som blev sen av ilska


Inte i Arlöv dock utan passerandes igenom på tåg. Tågtoalett för att vara exakt. En smula sen till skolan. Flexibla tider där dock men känns lite väl slöfockigt att lulla in klockan 10... Fast! Jag blev så sjukt förbannad på mig själv igår för att jag kommit av mig med träningen igen. Så 12 dagars bortavaro från gymet fick vara nog! Och ett pass igårkväll gav mersmaken som ledde till att jag 06.45 stämplade in mig på bodybalance. Och det var det lätt så mycket värt :-) Hellre slöfocksedd i skolan än att vara det på riktigt... eller hur? :-) Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Flextid kan vara farligt!! ;-) 12 dagar låter som "ingenting" i mina öron men så har du bättre karaktär än mig ;-) jag har varit borta typ över 2 månader..hahah!
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  2. Koftan är alldeles för stor på dig! Såg annonsen och vet att det är en 1 så ät upp dig för Fan!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad är problemet? Har du träffat personen ifråga i verkligheten? Och vet vad du pratar om? Det har jag och det är ingen sjuk kropp hon har. Lägg ner för fan! Eller kryp fram och visa dig så vi får se vem du är som tycker att anonyma personangrepp känns lite fint så där. Om du mailar en bild så är vi många som ställer upp och lägger ut en bild så kan kreti och pleti få kommentera ditt utseende. Usch!

      Radera
  3. Ja det var väl dock en god anledning att vara lite sen.
    Själv har jag ju inte ens varit närvarande sen oktober när jag fick kortet... (mer än simmat några gånger)

    Visst är det intressant att man kan vara så fixerad vid din kropp som anonym ovan? Dock tycker jag som gammal psyk-ssk att det verkar lite överdrivet för att inte säga rentav sjukt.
    Så till dig Anonym så tycker jag du ska uppsöka psykiatrin - det är inte nyttigt att vara så viktfixerad.

    SvaraRadera
  4. Nej men hej igen "Anonym"
    Nu råkar det ju vara så att jag levt ihop med Josanne i nästan 10 år och kan därmed klargöra för dig och andra som undrar att hon är både friskare och sundare än någonsin!!!
    Att du sen är oerhört avundsjuk på att hon råkar vara smal och snygg kan du ju hålla för dig själv i fortsättningen, detnär kanske lite smartare om du sälv tränar och går ner ett gääng kilon än att vänta på att alla som är smala ska bli fetare än dig?
    Patetiskt hörrö!!!
    Så ha en fortsatt bra dag, se om du inte kan skaffa dej ett träningskort!!!
    / The Ex Make

    SvaraRadera
  5. Suck liksom! Känns som allt redan är sagt så jag skippar vidare kommentar i ämnet... :o) Kram på er!

    SvaraRadera