Powered By Blogger

lördag 17 augusti 2013

Dagens – som fått utstå en slags välbehövlig tråkighet

VM i friidrott på tv, vovvenadande och sömn. Så har min dag till största del spenderats. Ingen lördag att direkt lägga till rolighetshandlingarna. Men säkerligen en slags välbehövlig tråkighet, efter en superhelsjuk vecka på flera sätt. Men på mestadels positiva sätt och som, elakt nog ;o), till största del faller in under epitetet för personligt för att hamna här… :o). Något som däremot aldrig är hemligt är min dagens stass och därför droppar jag in den senast aktuella här och nu:


Tisha – Odd Molly I miss you tee, white, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, mid grey, jeans – Please, pjux – Adidas W court side high, black. 

Och mycket mer än så har jag inte att komma med för stunden. Så jag övergår till disk och hängning av tvätt istället. Och önskar er en kanonbra kväll! Tjing!

4 kommentarer:

  1. Först och främst ett tack för sötaste lilla väskan från bloppisen, ett klart fynd som ska presentas bort snart.
    Ingen dum lördagkväll du har, själv sitter jag och funderar över om provocateur wool coat är snygg eller inte medan städattiraljerna blänger bakom min rygg.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att du vilar lite. Det behövs ju mellan varven av socialandet. Själv är jag supersugen på att ta tåget upp. :)
    Må så gott och vi höres.
    kramar!

    SvaraRadera
  3. Nödvändigt det där vilandet.
    Ser nu att den där jackan som vi tvillingade oss i borde finnas här också - men inte gör det. Dumt!

    SvaraRadera
  4. Å jag har käkat en brakmiddag i form av oxfilé, bakade grönsaker/potatis och bea. Känner mig fullständigt FULLPROPPAD!! Haha...
    Kram sötis!

    SvaraRadera