Powered By Blogger

onsdag 7 augusti 2013

Dagens två stassar & det är trots allt lite synd


Dagens första stass. T-shirt från Better Bodies, jeans by Please. Med på paketpostarstråket i förmiddags och med under vittjandet av brevlådan. Där den fanns. Bekräftelsen jag håller i handen, den som säger att jag icke längre kan titulera mig gift. Trodde jag skulle bli på firarhumör av att få det svart på vitt och så kallat offentligt, men ärligt så infann sig istället en kluven känsla. För det går inte att låta bli att tycka att det trots allt är lite synd att det blev så här... Lite sorgligt, ett slags misslyckande. Men! Nu är det trots allt så det är och därför är jag nu på väg mot roligheter som kompensation. På tåg och iklädd annan stass... Som i blus från Branting och andra slags Pleasejeans. Fortsättning följer... Peace out!


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Kanske dax att ändra din "om mig" här på bloggen. Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Klart att det är lite sorgligt men nu är det bara att blicka framåt! Ha det så trevligt vad du än ska göra. Kram!

    SvaraRadera
  3. Såklart att det är både sorgligt och ledsamt; som så mycket annat i livet som man önskar att det blev på ett annat sätt.
    Som tur är brukar det leda till nåt bättre, om så bara mer utrymme i lägenheten. =)
    Ha en skön kompensationsdag.

    SvaraRadera
  4. Det är klart att det blir känslosamt! Även om du har bearbetat mycket kan svart-på-vitt kännas hårt. Ha en fin kväll med fina Flippis och njut av nuet!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. TACK! Och tack för tipset Sanna, ska fixas :o) KRAM på er!

    SvaraRadera