Powered By Blogger

lördag 3 augusti 2013

Det måste vara min bästa swap, ever!

Två klänningar kroniskt stationerade i min garderob då de var för stora till mig. Men önskeklänningar i rätt storlek för någon annan. 
Min absoluta toppdröm i Mollyväg, strandsatt hos den där tjejen med klänningsönskningarna, av anledningen för liten till henne. 
Tills det av en ren slump kom sig som så att vi råkade i samspråk. Och därför kan jag nu mycket glad, rent av stolt och lycklig, presentera min nyaste Molly:


Jorå, Triumph jacket silky white lyckades hitta hit till slut. Vilket är bra mycket mer än jag någonsin vågat drömma om… Det måste vara min bästa swap, ever! Har ni något sådant där ultimat drömplagg som ni inte kan släppa ur tanken?... Tjing!

9 kommentarer:

  1. GRATTIS! Den sitter klockrent på dig så det var bara meningen att du skulle ha den :o)
    Kram
    Allie

    SvaraRadera
  2. Wow! Supergrattis och himla snygg den är.
    kram

    SvaraRadera
  3. Wow! Som klippt och skuren för dig! Så roligt när drömmollyn hittar hem :) Du äger ju min men dessvärre i en storlek för liten för mig i dagsläget, Up-to-me-ism lilac st3. Någon gång ska den klänningen flytta hem till mig :) Kramar L

    SvaraRadera
  4. Grattis till den fina som är så mycket du och grattis också till den som fick sina drömklänningar.
    Ett par av mina Odd Mollydrömmar är en röd lång Lottalotta kappa en Brand new second hand dress i royal och skulle det dyka upp en röd dramajacket så skulle det glädja mig mycket.
    Kramar

    SvaraRadera
  5. TackTack söta ni! Och nu när jag vet så hjälper jag dig att hålla span Eva :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Herregud vilket kap! Läcker som f-n på dig! Kram

    SvaraRadera
  7. Har också haft span på Triumph jacket, men fick inse att den inte satt bra på mig. På dig är den klockren! Jättesnyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Den är ju KLOCKREN på dig!!! Vilka klänningar var det som åkte....nyfiken som jag är :-)
    KRAM!!

    SvaraRadera