Powered By Blogger

onsdag 21 augusti 2013

Dagens - med inslag av skryt & lite Mollytankar

Tågbloggning. Än så länge inga strulfadäser denna dag. En bra början. Precis som att de båda uppgifter jag fått rättade hitintills har gett utdelningen ett B och ett A. Och enligt en annan kursdeltagare som ligger någon vecka före mig har ingen hon vet fått ett A hitintills. Så det är självklart med skryt i rösten jag slänger ur mig detta... :-)
Fast samtidigt sätter det också press, jag sätter press, att prestera samma även i fortsättningen... Men försöker tagga ner mig själv, tänka att bara jag hinner, klarar, får godkända betyg så är bokstavsutseendet av mindre betydelse... Och medan jag kämpar för att intala mig det får ni en dagens stass att se på:


En ynka Molly. Fast det där med kläder i allmänhet och Mollysar i synnerhet är väldigt lågprioriterat i min tankevärld just nu. Jag är helt enkelt inte så intresserad. Fast ändå lite. Har inte känt mig direkt road av att spana favoriter från släppen av höst 2 och 3 men är ändå galet sugen på en liten provrond. Hur nu det går ihop... Tänkte försöka hinna med någonslags provrumsraid under veckan så då lär jag återkomma i ämnet. Nu Malmö central och tågavstigning så tjing för den här gången. Var rädda om er själva och varandra!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Du ser! Går ju bra det där pluggandet! Är också allmänt klädtrött nu....Kram

    SvaraRadera
  2. Du är grym och det visste jag redan inan du fick ett A! Kramis

    SvaraRadera
  3. Y tågen går! Du kanske ska köpa en Trisslott? ;)
    Bra jobbat.

    SvaraRadera
  4. Grattis till A och B.
    Kram Titti

    SvaraRadera